Mad & bagekurser

Gluten- og mælkefri bagning

I det gluten- og mælkefri bagekursus

 

vil der være fokus på at lære grundlæggende teknikker indenfor glutenfri bagning.

Derfor vil kurset handle om:
hvad der skal til for at bagværket hæver og bliver luftigt, hvilke meltyper skal man bruge til hvad, råvarernes kvalitet og hævemidler.

Det vil overvejende være et praktisk kursus, hvor kursisterne laver alt fra bunden og der ikke bruges færdige melblandinger. Det praktiske arbejde vil blive kombineret med mindre faglige oplæg, der forklarer om teknikkerne, råvarerne og vigtigheden af kvaliteten i valg af ingredienser.

Der vil blive bagt uden almindelig sukker, og i stedet anvendes frugt, tørret frugt, stevia, sukrin og kokosblomstsukker til at søde med. Råvarerne er økologiske, hvor det er muligt.

Udgifter til råvarer 100 kr. pr. gang afregnes med underviser.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
12586
tir 30-08-16 17:00
Brønderslev
Trine Vesteraa
12 lekt.
Kr. 432