Mad & bagekurser

Grøn mad

Kurset handler om, hvordan man laver lækker og næringsrig vegetarisk eller vegansk mad fra bunden.

Der vil blive brugt mange forskellige bælgfrugter, grøntsager, frugter, nødder, kerner og fuldkornsprodukter - også glutenfri.

Der vil være fokus på at lave:
Frikadeller, postejer, smørepålæg og dips, grøntsager på mange forskellige måder, søde sager og mellemmåltider.

Overvejende bruges der ikke almindelig sukker i opskrifterne, og der vil i stedet blive anvendt frugt, tørret frugt, stevia, sukrin og kokosblomstsukker til at søde med. Råvarerne er økologiske, hvor det er muligt.

Udgift til råvarer 75 kr. pr. gang afregnes med underviser.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser Lektioner Pris
12585
tir 25-10-16 17:00
Brønderslev
Trine Vesteraa
12 lekt.
Kr. 432