Sprogkurser

Lær sprog og mød verden!
Alt er sjovere, når man kan forstå det lokale sprog og den lokale kultur.
Få viden og indsigt med FOF’s mange internationale sproglærere.
Lær sprog og kultur - til både rejse og dagligt brug!

Tag sprogkursus på aftenskole

Lær sprog så du kan læse menukortet på ferien, forhandle på jobbet eller opleve andre kulturer på en ny måde. Fordelene og grundene er mange til at tilmelde sig sprogundervisning i Vendsyssel – og det er op til dig. Vores sprogkurser giver dig kompetencer på dit niveau, og ud fra dine behov. Vælg dit sprogkursus i menuen til venstre, hvor du nemt tilmelder dig online. Læs mere

Hvem kan være med?

På sprogkurser i aftenskolen kan alle være med! Her er sprog fra hele verden, og der er plads til alle grunde til at starte. Her er både for helt nybegyndere, og hvis man har glemt det, man en gang har lært og gerne vil i gang igen, eller hvis man vil videre på højt niveau.

Hvad med eksamen?

På aftenskole lærer du sprog til dit eget brug. Der er ingen eksamen, og du lærer på en inspirerende måde med sammenhæng mellem sprog og kultur og samfund. Det hele handler om sproglig selvtillid, at få opbygget et ordforråd og at turde bruge det!

Hvad skal jeg vælge?

Hvor god er jeg? Du er god nok – alle kommer for at lære!

På nogle af kurserne står der f.eks. ”begyndere” for at vise, at her kan alle være med fra starten. På sprog og kultur kurserne kan alle med 1 - 3 års kendskab til sproget være med. Og så har vi sprog og kultur – avanceret, hvor alle med mindst 3 års kendskab til sproget er velkomne.

 

Sprogkurser

Engelsk

Engelsk kurser til hverdag, rejse og job
Sprogkurser

Tysk

Tysk kurser til hverdag, rejse og job
Sprogkurser

Fransk

Fransk kurser til hverdag, rejse og job
Sprogkurser

Spansk

Spansk kurser til hverdag, rejse og job
Sprogkurser

Italiensk

Italiensk kurser til hverdag, rejse og job. Alle, der har besøgt Italien, har sikkert oplevet, at italienerne er begejstrede, hvis man kan lidt af sproget
Sprogkurser

Græsk

Græsk kurser til hverdag, rejse og job. Har du lyst til at lære græsk, eller er du træt af, at du ikke forstår sproget, når du er på ferie?
Sprogkurser

Arabisk

Arabisk til hverdag, rejse og job
Sprogkurser

Dansk sprog og kultur

For dig som er ny i Danmark, og for dig, som har boet i Danmark et stykke tid
Sprogkurser

Russisk