FVU-Danskundervisning

Lær dansk med gratis FVU danskundervisning

Kæmper du med regler og stavning i dansk og gerne vil lære mere om sproget, så kan du med fordel tilmelde dig et gratis dansk kursus hos FOF Vest! Vi tilbyder dig effektiv undervisning lokalt i Esbjerg, Ribe og Varde. Her får du et personligt forløb med udgangspunkt i dine evner og færdigheder.

Få en god introduktion til dansk på et undervisningshold med 10-20 deltagere og en dygtig og imødekommende underviser. Hver gang er der god tid til den enkelte deltager, så du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Lær dansk til jobbet eller uddannelsen, så det er lettere for dig at klare de dansksproglige krav. 

Hvert år gennemfører 175-200 personer FVU læsning kurser hos FOF Vest - og du kan blive en af dem! Vi har mange års erfaring med at undervise i dansk, så du er i sikre hænder, når du vælger et kursus hos os. Start i dag! 

Er du fuldstændig nybegynder i dansk, vælg i stedet for et kursus med dansk for begyndere hos FOF Vest.

Optagelse og deltagelse

Undervisningen er for alle over 18 år, der kan lidt dansk i forvejen og vil forbedre sine læse- og skrivefærdigheder i dansk.

Inden optagelse kommer du til en samtale og gennemgår en test, der viser, hvilket niveau du er på. Således kan du komme på det helt rigtige hold og modtage den mest optimale undervisning for dig.

Du kommer til at forbedre stavning, studere læseteknik og læseforståelse, så du kan formulere sammenhængende sætninger. Dertil vil du øge din læsehastighed og formulere dig korrekt på skrift.

Læs mere om opbygningen af kurset her.

Er du i arbejde?

Så har dig og din arbejdsgiver mulighed for at ansøge om økonomisk støtte, hvis du deltager i danskundervisning i arbejdstiden. 

Ansøg om SVU (Statens Voksenuddannelsesstøtte) gennem deres hjemmeside. Hvis du har spørgsmål omkring denne proces, kan du kontakte vores tilknyttede socialrådgiver, som gerne hjælper dig med ansøgningen.

Tilmeld dig danskundervisning

Lyder det som noget for dig at blive bedre til dansk? Så tøv ikke med at kontakte Jette Hoffgaard enten via telefon 57 78 69 27 eller e-mail jho@fof-vest.dk.

 

FVU-Danskundervisning

Danskundervisning

FVU-Danskundervisning

FVU brochure

FVU-Danskundervisning

FVU hold