Foredrag og debat

Årets aftenskoleevent

VARDE AFTENSKOLERÅD (aftenskolerne i Varde Kommune) byder indenfor til 
Årets Aftenskoleevent - lørdag den 2. februar 2019. 

Arrangementet afholdes i Janusbygningen i Tistrup og programmet er følgende.
Kl. 10.30 Velkomst 
Kl. 10.35 Foredrag v. Lisbet Dahl. 

”Undskyld, jeg blander mig” er et levende, livsklogt foredrag om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse eller af, hvad andre mener.

Kl. 12.00 Frokost
Kl. 12.45 Fællessang
Kl. 13.15 Kaffe og kage
Kl. 13.30 Foredrag ved Ulrik Wilbek
Ulrik Wilbek fortæller i sit foredrag ”Mit liv som landstræner” om sin tid som landstræner - ledsaget af billeder og anekdoter fra opture og nedture. 
Kl. 15.00 Aftenskolerne siger tak for i dag

”Undskyld, jeg blander mig” v. Lisbet Dahl
Lisbet Dahl har livet igennem stolet på sin intuition. På scenen, hvor hun har stået gennem mere end 50 år. Og i privatlivet, der har budt på dramatiske op- og nedture.
Hun fortæller bramfrit og humoristisk om sit utraditionelle liv og deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Om at vokse op med en alenemor - og selv blive en.
Om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet. Om sin karriere som skuespiller og instruktør. Og om at finde sig til rette som 71-årig, omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholmer og den store revyfamilie på Bakken.

”Mit liv som landstræner” v. Ulrik Wilbek
Hvilket hold, var det bedste Ulrik har trænet. Hvad er den vigtigste egenskab for at blive en elitesportsudøver? Hvilke kriterier lå til grund for udvælgelsen af spillere? Hvordan er det, altid at skulle have medierne med på sidelinjen? Hvorfor stoppede han egentlig?

Prisen omfatter foredragene, frokost, kaffe og kage
Janus Bygningen, Lærkevej 25, 6862 Tistrup
 
Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
91706
lør 02-02-19 10:30
Janusbygningen
1 lekt.
Kr. 350