Foredrag og debat

Rundt om Christel Seyfarth

I dette nye foredrag fortæller Christel Seyfarth om den drejning hendes liv tog, da hun som 50-årig besluttede sig for at leve af at designe strikmodeller.
I løbet af 10 år er hun ikke alene blevet en anerkendt strikdesigner i Danmark, men langt, langt ud over Danmarks grænser. Derudover har hendes oprindelige skøre idé med at lave en strikkefestival på Fanø medført, at Fanø Internationale Strikkefestival nu på 14. år er blevet verdenskendt og har dannet skole og inspiration for mange andre strikkefestivaler, bl.a. i Skotland, på Island og i Norge. For dette engagement blev hun i 2016 af Ministeriet for By- og Landdistrikter tildelt både den regionale og den nationale pris som ”årets ildsjæl”.
Christel kan i dag kalde sig forfatter, strikdesigner, foredragsholder, projektmager, forretningskvinde, gallerist, men hun har også en stærk forkærlighed til Fanøs kulturhistorie, som hun formidler med kæmpe engagement. Hun er en ægte fannik og elsker ølivet og alle dets facetter.
Hun er særlig kendt i det sønderjyske som dommer i Den store strikkedyst på TVSyd. Derudover har hun netop taget hul på det amerikanske marked, idet hun repræsenterer Danmark i det internationale ”KNIT STARS” program. 
Gennem masser af smukke billeder kædes fortællingen sammen om et begivenhedsrigt strikkeliv. Hun undrer sig selv til stadighed over, hvor meget hun oplever, blot fordi hun kan strikke!

Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål efter foredraget.
 
Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
91901
tor 21-02-19 19:00
Seminariehuset
Christel Seyfarth
2 lekt.
Kr. 95