Foredrag og debat

Go´ aften Esbjerg

"Go´ aften Esbjerg"

Claus Holm og Michéle Bellaiche 

Kokken Claus Holm er kendt for sin unikke personlighed og sin fabelagtige evne til at få hverdagsmad til at smage som en Michelinret. Han har flere gange lavet mad til Hendes Majestæt Dronningen, har drevet en toprestaurant og udviklet sin egen køkkenserie. Han har altid været drevet af en passion og af at skabe et sammenhold med alle slags mennesker. Han laver frivilligt mad sammen med udviklingshæmmede og plejehjemsbeboere, fordi han mærker, at de giver ham nærvær og ægte værdi. Men Holms mange bolde i luften har også været tæt på at koste ham livet, og bag den muntre facade gemmer der sig en mere alvorlig side.

I denne hudløst ærlige og livsbekræftende samtale med Go’aften Danmark værten Michèle Bellaiche fortæller han om livets op- og nedture krydret med sjove anekdoter fra sit liv bag gryderne og om, hvordan en bakke tabte, maste kartofler gik hen og blev en yndlingsret i Kongehuset.

Holm glæder sig til at komme i dialog med gæsterne, for han har mærket hvor givende det er, når man tør dele både succes og sårbarhed med andre mennesker. Blandt gæsterne ved de foredrag, han holder i foråret 2019, udlover han i øvrigt et personligt madlavningskursus for 2 personer med mad/vin til den, der stiller forårsarrangementernes bedste spørgsmål

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
91007
tir 09-04-19 19:00
Hovedbiblioteket
Claus Holm
1 lekt.
Kr. 195