Foredrag og debat

Hvordan skal vi håndtere klimaet?

Connie Hedegaard

Hvordan skal vi håndtere klimaet? 

Som miljøminister og EU-kommissær fik Connie Hedegaard ofte stillet spørgsmålet, hvad hun havde tænkt sig at gøre ved klimaet? Og gennem hele sin karriere har hun forsøgt at løse de hurtigt voksende klimaforandringer og udfordringer, som vi står over for de kommende år.

I sit foredrag taler Connie Hedegaard om, hvordan vi på en succesfuld måde kan forene klima-udfordringerne, den stigende befolkning på kloden og den vækst, som vi har brug for. Hvad kan politikerne og erhvervslivet gøre, og hvad skal vi alle som ansvarlige borgere gøre? Connie Hedegaard beretter personligt og veldokumenteret om en af tidens helt store udfordringer, hvis ikke den største.

Fhv. EU-kommissær og minister i Danmark 
Connie Hedegaard blev første gang valgt ind i Folketinget i 1984, hvor hun bl.a. var politisk ordfører for Det konservative Folkeparti. I 1990 valgte hun at stoppe i politik og arbejdede efterfølgende bl.a. som journalist hos Berlingske Tidende, Chef for Radioavisen, og vært på Deadline. 
I 2004 kom Connie Hedegaard tilbage i dansk politik, hvor hun blev miljøminister, minister for nordisk samarbejde og sidenhen klima- og energiminister. I 2009 var Connie Hedegaard også Minister for FN's klimakonference i København, før hun i 2010 til 2014 var EU's klimakommissær. 

Connie Hedegaard har modtaget adskillige udmærkelser og priser og har desuden været på Times top 100 over mest indflydelsesrige personer i verden.

Foredraget er tilrettelagt i et samarbejde mellem Varde Bibliotek, AOF Center Sydjylland, LOF Sydvest og FOF-Vest.

 

Hvis du er under 25 år, kan du købe en billet til foredraget til 75 kr. via dette link: https://www.vardebib.dk/arrangementer/arrangementer-voksne/connie-hedegaard-hvordan-skal-vi-haandtere-klimaet-ungbillet


Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
92702
ons 18-09-19 19:00
Varde Gymnasium
Connie Hedegaard
1 lekt.
Kr. 150