Foredrag og debat

Julekoncert på Fanø

Amin Jensen

FOF-Vest´s traditionsrige julekoncert i Nordby Kirke 

Traditionen tro holder FOF-Vest julekoncert den første torsdag i december i Nordby Kirke. Oprindelig var planen, at sangeren Jesper Lohmann skulle på scenen. Grundet en dobbeltbooking i hans kalender, har FOF-Vest researchet, og nu truffet aftale med ingen mindre end den kendte musicalperformer og operatenor, og en af Danmarks største stemmer - Amin Jensen. 

Amin Jensen er scenevant fra sit store engagement både som sanger og TV-vært. Han har deltaget i et hav af Tv-programmer, har lagt stemme til tegnefilm, flere one-man-shows, revyer og forskellige former for optrædender, herunder musicalhovedroller. 

Efter at være blevet hele Danmarks darling som stand-up komiker og som syngende vært i ”Hit med Sangen”, forelskede Amin Jensen sig i operaens skønne musik, og besluttede sig for at lære at mestre kunstarten.
 
Amin Jensen er en naturlig, varm og overtonerig tenor med et usædvanligt overskud af volume og høje c´er. Amin Jensen har taget mange års intensiv privatundervisning hos tidligere Kgl. Operasanger Bonna Sønderberg, og har modtaget coaching af Ulrik Stærk, med hvem han siden hen har optrådt ved operakoncerter i ind- og udland. 

Det er et scoop, at vi har fået Amin Jensen & Anna Marie Wierød på plakaten. Sopranen Anna Maria Wierød fik i 2015 det prestigefyldte stepindiat ”Léonie Sonning Stepindiatet”.

Så glæd dig til endnu en vidunderlig aften i Nordby med både opera og klassiske julesange. En aften hvor julestemningen på smukkeste vis vil forplante sig til de mange fremmødte gæster i den unikke Nordby Kirke. 

 

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
92801
tor 05-12-19 20:00
Nordby Kirke
Amin Jensen
1 lekt.
Kr. 195