Foredrag og debat

Glemmer du, så husker jeg

Michele Bellaiche

Glemmer du, så husker jeg 

Op mod 400.000 danskere er nære pårørende til en person, der har en demenssygdom. Michèle Bellaiche har været én af dem. For første gang taler hun åbent om, hvordan hun opdagede sin mors begyndende tegn på demens, hvordan hun og familien i lang tid benægtede det, og hvad hun KUNNE have gjort for at hjælpe sin mor til et bedre liv med demens. 

I dette meget rørende foredrag kommer du helt tæt de svære situationer og følelser, der kan fylde hos pårørende til demente. Du får konkrete tips til, hvordan du kan hjælpe den demente og dig selv til en bedre hverdag med færre bekymringer og frustrationer. Du lærer om nogle af de forskellige former for demens, der findes og så får du viden om, hvad du selv kan gøre for at undgå at blive ramt af den hastigt voksende sygdom. 
Faktisk kan en tredjedel af alle demenssygdomme forebygges uden brug af medicin. 

Gå ikke glip af dette ærlige og sårbare - men også livsbekræftende foredrag med TV-værten Michèle Bellaiche, der står bag TV2-dokumentaren “Når hjernen svigter”. 

Michèle håber på at andre vil dele deres oplevelser som pårørende til demente - for det er, når vi taler ærligt sammen, at vi for alvor kan hjælpe hinanden.

 
Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
92802
ons 02-10-19 19:00
Fanø Skole
Michéle Bellaiche
1 lekt.
Kr. 125