IT/den digitale verden

Fotografering med smartphone

Det bedste kamera er det, man har på sig, og det har mere eller mindre alle i dagens Danmark. Har man en nyere udgave af en mobiltelefon, så er kameraet der sidder i, tilmed rigtig godt. På dette fotokursus tager vi udgangspunkt i mobilen, og de kreative muligheder det giver at tage billeder med denne. 

Dette er et fotokursus, hvor vi kigger på teknikken i at få flottere billeder, taler om mulighederne i komposition, vinkler og optagelsesteknikker, så billederne bliver mest optimale. 

Vi skal også kigge på nogle af de mange redigeringsmuligheder, der findes i de mange Apps, der er på markedet. Vi smider levende effekter på statiske billeder, så de bliver dynamiske. Vi laver timelapse, hvor vi tager mange billeder og sætter det hele sammen til en lille film. 

Det bliver et super hyggeligt kursus, hvor vi vil leger med en masse teknisk, så det bliver letforståeligt. Så kom på dette kursus, hvis du ønsker at tage bedre billeder - med mobilen - og evt gerne vil skabe mere blikfang på de sociale medier, såsom Instagram.

Underviseren arbejder til dagligt med foto, og har undervist i dette de sidste 10 år. Desuden elsker han sociale medier, især dem med billeder på, såsom Instagram. På kurserne er der altid plads til gode spørgsmål, og der åbnes op for vidensdeling og sparring kursisterne imellem.