Motion/træning/bevægelse

Friere bevægelse

Fri bevægelighed med øvelser hos FOF Vest

Friere bevægelse med Foam roller og andre småredskaber

Har du lyst til øge din kropsbevidsthed samt smidiggøre og styrke de stabiliserende muskler i kroppen, træne dit bindevæv, bevidstgøre og løsne blokerede områder, lære at trække vejret og mærke et større velvære i din hverdag, så er dette hold perfekt til dig. Træningen er meget varieret og vi veksler mellem forskellige former for redskaber for at gøre træningen så varieret og funktionel som muligt.

Med denne type af træning kan du opleve, at dine bevægelser bliver friere - forstået på den måde at du bliver bedre til at udnytte bindevævsstrukturens elastiske egenskaber. Dette er en vigtig del i al træning for at kunne overføre træningen til hverdagens bevægelser eller anden sport. 

Træningen foregår på små hold med max. 10 deltagere. 

Kender du Foamrolleren? 
… eller nogle af de andre småredskaber der bruges til at løsne bindevævet i forbindelse med træning, så har du mærket hvilken forskel det gør for kroppen at have et bevægeligt bindevæv. Hvis du ønsker at vedligeholde det er holdet her lige noget for dig.

Kender du ikke Foamrolleren?
… eller nogle af de andre småredskaber der bruges til at løsne bindevævet i forbindelse med træning, så får du her chancen for at stifte bekendtskab med dem på dette hold. Allerede efter første træning vil du kunne mærke en forskel.

En friere bevægelse i kroppen.