Motion/træning/bevægelse

Pilates med effekt

Pilatestræning er med til at give en naturlig kropsholdning og øget kropsbevidsthed.  I Pilates arbejder vi med styrke, udholdenhed, smidighed og balance. Øvelserne udføres roligt og kontrolleret, hvor der tages udgangspunkt i det naturlige åndedræt.
EFFEKT har til formål at gøre kroppen mere funktionel, at øge blodcirkulationen i de områder der trænes, skabe større kropsbevidsthed, skabe mentalt fokus, afstresning og at gøre den stærkere og sundere, for at den kan fungere optimalt i hverdagen. Med EFFEKT træner man de dybereliggende muskler, det vil sige musklerne helt inde omkring leddene og de yderliggende muskler - de muskler som man kan se. EFFEKT er funktionel træning, der giver en flot og velformet krop som "belønning”.
På disse timer vil der være en blanding af det bedste fra de to træningssystemer. Der vil lejlighedsvis blive brugt småredskaber som bold og elastik.
Alle, der ikke har svære problemer i bevægeapparatet ,kan deltage. Er der spørgsmål ring venligst til Susan K. Storgaard på tlf. nr. 21 46 35 68. Se mere på hjemmesiden www.hadetgodt.com eller facebooksiden  ha det godt!

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
91387
tir 08-01-19 09:45
Ha´det Godt
Susan Storgaard
24 lekt.
Kr. 1020