Motion/træning/bevægelse

Stille fredag på Fanø - yoga og meditation

En dag med fordybelse som byder på fysiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser, afslapning, meditation og frisk luft på gåtur i Fanøs dejlige natur. 

I yogaen arbejdes med fysiske øvelser, som giver styrke, stræk og smidighed. Åndedrættet har en central plads i yogaen, både som en naturlig del af øvelserne, men også som selvstændige øvelser. Der vil være stor variation i øvelserne og udfordring på alle niveauer.
Yoga kræver fokus indad i kroppen og sindet, og koncentrationen omkring øvelserne og åndedrættet giver en naturlig stilhed. Denne stilhed forstærkes i Yoga Nidra, som er en dyb afslapning, der forbereder krop og sind til meditation.  Stilheden fra afslapningen tages med over i meditationen, hvor fordybelsen hjælper til at bryde tankebølgerne, og giver ro og harmoni.
Efter yoga og meditation spiser vi vores medbragte madpakker, inden vi går en tur i den skønne natur lige uden for døren. Stilheden fra yogaen og meditationen tager vi med os ud i naturen, og går turen i stilhed.
Tilbage i yogarummet laver vi igen lidt øvelser både for krop og sind, inden vi afrunder dagen med en kop kaffe/te og frugt

Du behøver ikke at have kendskab til yoga for at deltage. Det er for alle uanset alder og køn, og du kan også deltage selv om du har nogle ”skavanker” at tage hensyn til. Gåturen er på ca. en time. Hvis du har problemer med at gå så langt, har du mulighed for at korte turen af.
Kursernes indhold vil være forskellige.
Undervisningslokalet ligger i gåafstand fra færgen (ca. 5 min)

Medbring:
Hvis du helst vil bruge egne tæpper, puder mm så medbring gerne, ellers findes det i lokalet
Løst tøj til yoga – gerne lag på lag, så du kan tage af efterhånden som det bliver varmt
Tøj og fodtøj til gåtur uanset vejr
Madpakke og drikke til frokost

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
91805
fre 12-04-19 09:00
Helse Huset
Lone Ellegaard
7 lekt.
Kr. 370
91806
fre 24-05-19 09:00
Helse Huset
Lone Ellegaard
7 lekt.
Kr. 370