Undervisere søges

FOF Vest søger undervisere, som brænder for formidling og samtidig har trivsel for øje. 

Fra 1. marts 2018:
Grundet stor efterspørgsel og nye initiativer indenfor madlavningskurser er vi i gang med at indrette et nyt HTH Køkken i vore lokaler beliggende Kongensgade 70 i Esbjerg.  Køkkenet betegnes ”Folkets Køkken”, og udbudspaletten er omfangsrig, da vi henvender os bl.a. til ensomme ældre, udsatte unge, unge mødre, diabetespatienter, personer med hjerte/karlidelser, kost på tværs af generationer, ”mad fra alverdens lande” etc. I den forbindelse søger vi undervisere, der har kompetencer til og erfaring i, at undervise i de mange forskellige målgrupper i fremstilling af sund kost.
De første hold starter primo marts 2018 med intervaller af forskelligt omfang. Vi udbyder fag både forår og efterår og omfangsmæssigt kan de variere fra 5, 10, 15 til 20 mødegange á 3-4 lektioner. 

Fra januar 2018:
mangler vi undervisere til blomsterbinding, et internationalt kor, IT, dekorationsbeton, bolig- og haveindretning. Indenfor sprog mangler vi undervisere i tysk og engelsk både for begyndere og øvede.
Vi er altid interesseret i at tale med nye potentielle underviser. Kontakt os, hvis du har et emne du brænder for og har erfaring og lyst til at undervise i. 

Ansættelse sker på timelønsbasis i henhold til folkeoplysningsloven. P.t. er timelønnen kr. 270,79 + feriepenge. 

Vil du være en af underviserne i vort nye køkken eller i andre fag og på sigt være med i FOFs stærke undervisningsteam, så kontakt forstanderen på nedenstående adresse: 

 
Kontakt 

Forstander Gitte Flycht
Tlf. 76115201
gf@fof-esbjerg.dk