Motion

Kom i form hos FOF Nordsjælland

Kom i form

Det skal være sjovt og inspirerende at dyrke motion, så kom i form med os. FOF Gentofte har kurser i motion og bevægelse for alle. Få styrket musklerne, konditionen og lær øvelser til at finde ro og fordybelse. De aktuelle motionskurser kan du se i menuen til venstre, hvor du også kan tilmelde dig.

Kurser i motion kan forebygge stress

Det er sundt at være aktiv og motion kan samtidig være med til at forebygge stress. Der er derfor god grund til at tilmelde dig et af vores mange motionshold. Vi udbyder mange forskellige kurser i motion blandt andet

  • Yoga
  • Mindfulness
  • Pilates
  • Tai Chi
  • Qi Gong
  • Manuvision

Er du mere til at styrke kroppen og konditionen? Så har vi gymnastik, Godtvedgymnastik, Aerobic, Zumba, Latin dance mix og mange mange andre spændende hold. For dig der ønsker at gå på små specialhold og har behov for en skånsom motionsform, tilbyder vi også hensyntagende motion.

Læs mere

Puls, styrke og dans

Kom og styrk og sving din krop til dejlige rytmer hos FOF Nordsjælland. Vi har mange nye styrkehold til dig som kan lide at løfte lidt tungere vægte og presse kroppen lidt mere. Se blandt andet vores nye hold Bodytoning, Puls og bodytoning eller Puls og bodytoning. 

Vi har også fantastiske dansehold, hvo du kan få sved på panden og sving i kroppen. Prøv vores populære Latin dance mix og Zumbahold.

Yoga, pilates og mindfulness

Det er blevet mere og mere populært at finde styrke og indre ro i en travl hverdag. Til disse behov kan yoga, pilates og mindfulness være en hjælp. De kan være gode at kombinere med motionskurser som fitness og zumba, hvor du får pulsen op.

Kurser i Yoga

Alle kan dyrke Yoga og det er ligegyldigt hvor smidig du er. FOF Nordsjælland har både kurser i yoga for nybegyndere, øvede og dig der har behov for en mere skånsom variation. Ved yoga indøves teknikker i åndedræt og kropsstillinger. I yoga arbejdes der med at forene og skabe harmoni mellem krop og sind. Kurset afsluttes med afspænding af kroppen.

Læs om de forskellige former for yogakurser her.

Pilates

Pilates består af fysisk udvikling af kroppen gennem forskellige styrke- og strækøvelser for kroppen. Undervisningen i pilates er en metode til at kontrollere kroppen med udgangspunkt i den dybe kernemuskulatur der er med til at afbalancere hele kroppen.

Vi har i FOF Gentofte flere former for pilates kurser, hvor det kombineres med for eksempel stræk og afspænding.

Mindfulness

Lær at være tilstede i nuet med vores kurser i meditation. Alle kan være med og der kræves ingen forudsætninger for at deltage. Du skal blot have lysten til at lære at sidde i stilhed. Der er på vores kurser i mindfulness fokus på kroppen, meditation samt åndedrættet. På vores kurser i meditation lærer du at få den dybe afspænding samt et mere naturligt åndedræt.

Skånsom motion for specialhold

Bemærk, at vi skelner mellem almindelige hold og specialhold. Derfor tilbydes mange af kurserne også som mindre kurser med plads til individuelle behov. Disse kurser er lavet så de kan tilpasses folk med KOL, knogleskørhed eller. Læs om vores hensyntagende motion her.

Har du spørgsmål?

Har du brug for yderligere informationer, så kontakt FOF Nordsjælland på tlf: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk