Foredrag og debat

Aktuelle foredrag og spændende arrangementer

Velkommen til en ny foredrags sæson i efteråret 2019 med masser af nyheder, viden og mennesker, der har meget på hjerte.

Hver sæson kan du hos FOF Gentofte opleve mange inspirerende foredrag. Mød eksperterne og ildsjælene, der brænder for deres emner og ved hvad de taler om. Du kan møde aktuelle foredragsholdere i en række spændende foredrag og arrangementer, indenfor emner som mennesker og samfund, sundhed og livsstil, kultur, kunst og litteratur, naturvidenskab og teknik.

Kom til foredrag med de kendte foredragsholdere

I den kommende efterårssæson har vi inviteret en lang række interessante mennesker på besøg. Du kan læse om dem og dét, de vil fortælle om nedenfor.

Læs mere

Altid mange spændende foredrag

I FOF Gentofte går vi efter foredrag der kan oplyse, inspirere og udvide ens horisont. Vi bestræber os på at få fat på mange aktuelle foredragsholdere, de mere kendte og lidt mindre, for at tilbyde noget for enhver smag. Vi udvælger altid aktuelle emner til vores foredrag og debatarrangementer.  Vores foredrag afholdes i Gentofte, Dyssegård, Hellerup, Charlottenlund og Klampenborg.

Du kan læse meget mere om vores foredrag nedenfor, eller tilmelde dig til et, eller flere, af dem.