Kreativt og Blomster

Kreative kurser og blomsterbinding i Gentofte

FOF Gentofte har samlet en række kreative værksteder og kurser, der giver dig mulighed for at udfolde din kreative åre. Du kan blive bedre til et fag du allerede kender, eller lære et helt nyt. Se hvilke kreative kurser i Gentofte, vi tilbyder i menuen til venstre.

Kreative kurser for alle

FOF Gentofte giver mulighed for at børn og voksne kan dygtiggøre sig inden for en lang række fag. Hver sæson kan du gå til forskellige kreative kurser hos FOF Gentofte. Vi tilbyder kreative værksteder som:

  • blomsterbinding
  • smykkefremstilling
  • keramik
  • emalje på kobber
  • og meget andet

Hvis du er interesseret i kreative kurser som maling og tegning, kan du læse mere her.

Vi har et bredt udsnit af kreative kurser og noget for enhver smag.   

Læs mere

Kurser i Blomster og blomsterbinding

Interesserer du dig for blomster? Så kan du komme med på et af vores kurser i blomsterbinding. Her vil vi arbejde med forskellige af sæsonens blomster, hvor vi binder buketter, kranse og laver flotte dekorationer, som kan bruges til fester eller til pynt i huset.

Sølvværksted og emalje på kobber – gamle kunstarter og håndværk

I FOF Gentofte kan du prøve kræfter med forskellige gamle håndværk. På sølvværkstedet kan du lave dine egne smykker og kæder med individuel rådgivning. Du kan også arbejde med emalje på kobber og prøve kræfter med et gammelt håndværk.

Hvor kan jeg komme til tegning og maling?

Du kan gå til blomsterbinding og kreative værksteder i Gentofte. Vi byder dig velkommen i FOF-huset på Ordrupvej. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig et, eller flere, kurser.

Hvis du har spørgsmål om nogle af vores kreative kurser, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk.