Musikundervisning | Sang

Musikundervisning på FOF Gentoftes Musikskole

Interesserer du dig for musik, og vil du gerne lære at spille på et instrument eller lære at synge? I FOF Gentofte får du undervisning i musik og sang. Det er nemt, og du kan lære at synge i Gentofte. Vi tilbyder musikundervisning på forskellige instrumenter. Læs mere under de enkelte musikhold i menuen. Tilmeld dig, og få lært at spille et instrument.

Intensiv musikundervisning

Der kan være flere grunde for at tilmelde sig vores musikundervisning i Gentofte. Måske skal du lære at spille, fordi du skal videre indenfor musik, eller fordi det kan være vigtigt for dig at få undervisning i musik, for at komme ind på en uddannelse. FOF Gentofte kan hjælpe dig på vej.

Praktiske oplysninger

Inden tilmelding bedes du rette henvendelse direkte til underviseren det måtte vedrøre. Undervisningstiden fordeles mellem kursisterne på holdet (ca. 25 min. pr. deltager). Vi har musikundervisning og sangundervisning i Gentofte.

Læs mere

Sangundervisning for øvede og begyndere

Hvis du gerne vil gå til sangundervisning i Gentofte, har vi flere tilbud: Tag sangtimer på et lille hold eller syng i kor. Vi har sangundervisning for begyndere, hvor du lærer grundteknikkerne og sangundervisning for øvede, for at få trænet din stemme og øve sangteknikker. På holdene kan du lære at synge klassik eller rytmisk sang. Der vil samtidig tages hensyn til dit niveau.

Vi har kun professionelle undervisere indenfor undervisning i sang og musik, for at sikre at du får det optimale ud af undervisningen og du får den rette træning. Der er derfor talte om kompetent undervisning.

Musikundervisning for begyndere eller øvede

FOF Gentofte kan tilbyde musikundervisning for såvel begyndere og øvede indenfor guitar, tværfløjte og klaver. Du kan også vælge harmonika. Uanset hvilket instrument du vælger, er du sikker på at undervisningen i musik eller sang tilpasses dig og dit niveau. På vores musikundervisning for begyndere, lærer du de grundlæggende teknikker, så du kan blive fortrolig med at spille på guitar, klaver eller harmonika. På vores ¬musikundervisning for øvede, arbejdes der videre med de lærte teknikker og der arbejdes med bl.a. fingerspil.

Har du spørgsmål til vores musikundervisning eller sangundervisning, så kan du altid kontakte os på tlf: 3963 7010 eller på mail: fof@fof-gentofte.dk.