Rejser

Rejs med FOF Gentofte

Hver sæson kan du komme med på fantastiske rejser til Danmark og udlandet. Vi udvælger altid rejser til spændende steder. Forkæl dig selv med en rejse med indhold og i selskab med erfarne rejseledere.

Spændende kulturelle rejser i ind- og udland

Hver sæson tilbyder FOF Gentofte forskellige rejser i ind- og udland. Vi udvælger spændende rejsemål på kortere og længere ture.. De aktuelle programmer kan du se her på siden, så snart et dagsprogram med priser er klar. Hold øje med FOF Gentoftes hjemmeside

Rejser til Sverige: Gotland

Hvis du ønsker at opleve mere af naturskønne Sverige, så tilbyder vi nogle spændende ture rundt i Norden. Gotland er en helt særlig oplevelse blandt ringmur og rauker. Det er en fantastisk oplevelse i den svenske natur.

Rejser til udlandet

Hvis du ønsker at komme med til sydens sol og opleve Europa, tilbyder FOF Gentofte flere rejser til udlandet. Vi kan blandt andet tilbyde rejser til Italien, hvor du kan opleve Ligurien, Piemonte, Bologna, Iseo og Rom. Her vil vi kombinere dejlig mad og vin med sol, varme og dejlige slentreture. Du vil vende hjem med masser af energi. Du vender også hjem med energi fra vores rejse til Skopelos i 2020. Vi træner hver dag i ferien.

Vi kan tilbyde en lang række forskellige rejser, alt efter din interesse.

Vi udvikler hele tiden nye ture og rejser - hold øje med vores hjemmeside for nyheder

FOF Gentofte er medlem af rejsegarantifonden

Bemærk: Der kan ikke betales med Mastercard.

Du kan finde detaljerede programmer for de enkelte rejser her på siden.

Særlige oplysninger om weekendture med overnatning og rejser

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 759

Bemærk, at der for weekendture med overnatning og rejser gælder helt specielle regler og deadlines for afbestilling og tilbagebetaling. Kontakt os på tlf 3963 7010 for yderligere information eller læs mere under den enkelte rejse.