Engelsk

Kom og lær engelsk i Gentofte

Vores undervisere i engelsk har stor erfaring i at undervise i sprog, og der er altid en god og sjov stemning på vores sprogkurser. Der vil i engelskundervisningen blive lagt vægt på dialog og konversation med den nødvendige inddragelse af engelsk grammatik. Så bliv klar til ferien, samtaler på jobbet eller noget helt tredje med vores engelskundervisning. Hvis du vil være sikker på en plads, så tilmeld dig allerede i dag. Du kan tilmelde dig eller læse mere om de mange sprogkurser i engelsk under de enkelte kurser nedenfor.

Der er højst 12 deltagere på et hold.

Hvis du er i tvivl om, hvilket niveau du skal vælge, kan du læse mere i boksene herunder, hvor du både finder beskrivelse af niveauerne og undervisningen samt en sprogtest.

I TVIVL OM DIT NIVEAU? TAG EN SPROGTEST!

Sprogskolen i Gentofte tilbyder forskellige engelskkurser på flere niveauer. Det er lige gyldigt om du er begynder eller øvet, skal lære engelsk forfra eller blot ønsker at afpudse dit ordforråd. Vi har noget for alle.
Hvis du er i tvivl om hvilket niveau du ligger på, kan du tage en sprogtest her, så vi finder den rette engelskundervisning for dig.  

LÆS MERE OM NIVEAUERNE OG UNDERVISNINGEN HER

Bemærk tegnforklaring:
F.eks. angiver A1+ at kurset er for dig, der allerede har modtaget undervisning på det pågældende niveau i en sæson. A1/A2 angiver, at kurset er for dig, der har modtaget undervisning på niveau A1 eller A1+ i flere sæsoner.

Niveaubeskrivelse
Vi tager udgangspunkt i den fælleseuropæiske standard for evaluering af sprogundervisning. Nedenfor finder du de mål, der sættes for undervisningen på det givne niveau.

Basisniveau - Basic speaker
A1 - Breakthrough
Mål: At du kan forstå en enkel samtale om kendte dagligdags ting, når der tales langsomt og tydeligt. At du kan læse enkle sætninger. At du kan føre en enkel og langsom samtale, hvis du bliver hjulpet. Du vil for eksempel kunne redegøre for, hvor du bor.

A2 - Waystage
Mål: At du kan forstå ofte anvendte ord og udtryk og hovedindholdet i en besked, der drejer sig om din dagligdag. At du kan læse og søge efter oplysninger i enkle tekster, for eksempel menukort, brochurer og køreplaner. At du kan føre en enkel samtale, hvor der udveksles informationer uden yderligere uddybning. Du vil for eksempel kunne redegøre for din familie og dagligdag.

Øvet niveau - Independent speaker

B1 - Threshold
Mål: At du kan forstå en klar fremstilling af dagligdags emner. At du kan håndtere de fleste situationer, du vil kunne komme i, når du rejser i et land, hvor sproget tales. At du kan redegøre for oplevelser og forventninger og begrunde holdninger og planer.

B2 - Vantage
Mål: At du kan forstå hovedpunkterne i en kompleks tekst, der handler om både konkrete og abstrakte emner. At du kan læse og forstå de fleste lettilgængelige romaner og moderne noveller. At du kan redegøre detaljeret for dine interesser eller fremlægge et synspunkt om et aktuelt emne, med afvejning af fordele og ulemper.

Avanceret Niveau - Proficient speaker
C1 - Effective operational speaker  
Mål: At du kan forstå længere, krævende tekster, foredrag og samtaler. At du klart og flydende vil kunne redegøre for komplekse problemstillinger. At du kan argumentere nuanceret og afrunde med en konklusion.

C2 - Mastery
Mål: At du kan forstå næsten alle former for talesprog og stort set alt, hvad du læser. At du kan udtrykke dig spontant og logisk sammenhængende og kan gennemskue betydningsnuancer selv i komplekse sammenhænge. At du flydende kan redegøre for et emne/problem i en stil og et niveau, der passer til situationen.