Akvarel v/Mette Wille

Kursus i akvarelmaling v. Mette Wille

– slip kreativiteten løs

FOF Gentofte tilbyder kurser i  akvarelmaling. Kurserne er for dig der gerne vil lære hvordan man skaber spændende akvarelmalerier. Kurserne er for begyndere, og kræver ingen forudsætninger. Se mere nedenfor, eller tilmeld dig i menuen.

Lær at skabe spændende akvarelmalerier

Vores kursus i akvarelmaling vil gøre dig klogere på denne maleform, og teknikkerne bag. Kurset vil være en blanding af teori og praksis, hvor du lærer mere om betydningsfulde akvarelmalere, samtidig med at du lærer teknikkerne at kende. I løbet af akvarelkurset vil du dykke ned i forskellige former for udtryksformer og teknikker, og prøve kræfter med at skabe dine egne malerier.

Du vil få individuel vejledning, så du uanset niveau kan arbejde med udtryksformer og teknikker. Underviseren er professionel billedkunstner, kunstformidler og illustrator.

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Alle der er interesserede i at lære at tegne og male, kan deltage. Vores malekursus og illustrationskursus er for begyndere og øvede.

Hvor afholdes der kurser i tegning og maling?

FOF Gentofte tilbyder kurser i akvarelmaling og illustration i FOF-huset på Ordrupvej.

Tilmelding til kurserne i akvarelmaling

Du kan tilmelde dig nedenfor, og under hvert kursus kan du læse mere om undervisningen, underviseren samt tidspunkter for holdstart. Under selve kurset finder du også kontaktoplysninger på underviseren.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt underviseren eller FOF Gentofte tlf: 39637010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk