Foredrag

Kom til spændende foredrag i Nordsjælland

FOF Nordsjælland tilbyder igen en sæson fyldt med spændende foredrag og aktuelle foredragsholdere. Få udvidet din horisont, og en indsigt i emner, der kan være så interessante, at du vil dykke ned i dem efterfølgende. Tilmeld dig allerede i dag, da der kan være rift om pladserne.

Mød aktuelle foredragsholdere

Kom til foredrag med aktuelle foredragsholdere. Vi har altid aktuelle og interessante emner på programmet, der omfavner både det kulturelle, politiske, spirituelle og det mere uhyggelige og spændende. Vi har foredrag for enhver smag, og der vil helt bestemt også være noget for dig.

Læs mere om vores foredrag

Mød de kendte foredragsholdere

FOF Nordsjælland byder hver sæson på foredrag med forskellige kendte og aktuelle personer. I efteråret byder vi blandt andet på foredrag med OL-svømmer Jeanette Ottesen i Gentofte, der med sine 50 medaljer er Danmarks mest vindende elitesvømmer gennem årene. Hun fortæller om at have vilje og motivation til store præstationer. Eller hvad med en aften i Helsingør i selskab med Danmarks absolut bedst kendte psykologi-professor Svend Brinkmann. Han taler om hvad et menneske egentlig er. Hvordan realiserer man sin menneskelighed? Der er også mange gode råd og tips til dem med haver, når vi åbner dørene for et inspirerende haveforedrag i Farum Kulturhus med guruen inden for havedesign, Claus Dalby.

Se alle vores foredrag i menuen til venstre, og tilmeld dig.

Foredrag om filosofi, psykologi, livsstil og sundhed

Hvis du gerne vil vide mere om et bedre velvære, nye kostvaner og mindre allergi, så kom til et af vores foredrag om sundhed og livsstil. Få et overblik over foredragene her, og tilmeld dig med det samme.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores foredrag, eller gerne vil vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 3963 7010 eller send en mail til: kontakt@fof-nord.dk eller fof@fof-gentofte.dk (mail fra 4/12-2019: kontakt.nordsjaelland@fof.dk)

Foredrag

Kendte foredragsholdere

Foredrag

Rejseforedrag | Kulturmøder

Foredrag

Naturvidenskab

Foredrag

Litteratur | Musik | Teater | Kunst

Foredrag

Kunst

Foredrag

Sundhed og livsstil

Foredrag

Caféer | Foredragsrækker

Foredrag

Foredragskalender