Foredrag

Kom til spændende foredrag med aktuelle foredragsholdere i Nordsjælland

Udvid din horisont, og få indsigt i emner, der interesserer dig. Vi har altid aktuelle og interessante emner på programmet, der omfavner både kultur, sundhed, samfund, politik og det mere spirituelle. Vi har foredrag for enhver smag, og der vil helt bestemt også være noget for dig.Tilmeld dig allerede i dag.

Covid-19: Bemærk, at FOF Nordsjælland følger de til enhver tid gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen vedrørende forsamlinger.

Læs mere

Mød de kendte foredragsholdere

FOF Nordsjælland byder hver sæson på foredrag med forskellige kendte og aktuelle foredragsholdere. I foråret 2021 kan du møde psykolog og klinikchef Pia Callesen i Hørsholm, som i sit tankevækkende foredrag "Lev mere - tænk mindre" introducerer til metakognitiv terapi, og derved giver en ny forståelse for, hvordan vi undgår stress, nedtrykthed, bekymringer og anden psykisk mistrivsel.

Eller hvad med en aften på Kulturværftet i Helsingør i selskab med Oliver Bjerrehus, som tager os gennem et liv på 1. klasse på godt og ondt og gør status. 

Der er også mange gode råd og tips til at komme i gang med at investere, når Sarah Ophelia Møss gæster FOF Nordsjælland i Hørsholm til en aften med masser af inspiration til at tage kontrollen over din økonomi. 

Du kan også komme til spændende og tankevækkende foredrag med blandt andet Simon Krohn, Per Stig Møller, Hans Petter Hougen, Dy Plambech, Svend Brinkmann og mange flere.

Se alle vores foredrag i menuen til venstre, og tilmeld dig.

Foredrag om filosofi, psykologi, livsstil og sundhed

Hvis du gerne vil vide mere om et bedre velvære, nye kostvaner og mindre allergi, så kom til et af vores foredrag om sundhed og livsstil. Få et overblik over foredragene her, og tilmeld dig med det samme.

Spændende kultur- og rejseforedrag

Du kan også blive klogere på musik, litteratur og teater, eller tage på eventyr med foredragsholdere, der beretter om spændende rejser, oplevelser og kulturmøder. Du kan se og tilmelde dig vores foredrag om kultur og rejser her.

Foredrag om aktier og investering

Vil du gerne blive klogere på aktiehandel, eller vil du blive bedre til at investere og bevare overblikket over din privatøkonomi? Så er vores aktie- og investeringsforedrag noget for dig. Se alle foredragene her.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores foredrag eller gerne vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3963 7010 eller mail kontakt.nordsjaelland@fof.dk.

Foredrag

Kendte foredragsholdere

Foredrag

Kultur- og rejseforedrag

Foredrag

Sundhed og livsstil

Bente Klarlund Pedersen foredrag i FOF gentofte
Foredrag

Naturvidenskab

Foredrag

Økonomi og aktiehandel

Foredrag

Caféer og foredragsrækker