Foredrag

Peter Qvortrup Geisling - Giv dit liv et serviceeftersyn

Peter Qvortrup Geisling

Giv dit liv et serviceeftersyn

Han er hele Danmarks højt begavede og dygtige TV-læge med uddannelser både som journalist og læge. Peter Qvortrup Geisling har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmer som ”Lægens Bord” og  ”Sundhedsmagasinet”. Ved siden af sit arbejde som sundhedskorrespondent i DR har Peter en ugentlig lægepraksis. 

I forbindelse med corona-udbruddet i Danmark har han været og er fortsat mange danskeres faste holdepunkt, når sygdommen, smitterisici og nye begreber som f.eks. smittetryk og flokimmunitet skal udlægges og tolkes.  Netop oplysning og viden er lægens mærkesager. 

Det er først og fremmest en sjov aften, når Peter Qvortrup Geisling er på besøg. Humor er sundt og denne aften tager han tankevækkende og sjove historier med fra sin lange karriere. I modsætning til Peters TV-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere dig til at give dit liv et serviceeftersyn. Han øser af sin viden og kan, som den dygtige formidler han er hurtigt give brugbare konkrete svar og råd. 

Denne aften vil han også komme ind på Corona/Covid 19. Hvad er status på sygdommen? Hvad kan vi lære af Covid 19? Hvad er perspektiverne? Spørgsmålene er mange, og du får mulighed for at stille dine spørgsmål denne aften. 

Peter Qvortrup Geisling er kendt fra:

– Sundhedsmagasinet (2016 – nu), DR

– TV Avisen, sundhedskorrespondent (2013 – nu), DR

– Danmarks Indsamling (2013), vært

– Diagnose Søges (2008 – 2009), DR1

– Førstehjælp til dit arbejdsliv: på job uden stress (2008), People’s Press

– Aftenshowet (2011 – 2012), DR1

– Ha’ det godt (2006-2008), DR1

– Lægens Bord (1997-2005), DR

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
2020080
tir 03-11-20 19:00
Hellerup
Peter Qvortrup Geisling
1 gange
Kr. 175