Motion og bevægelse

Workshops

Få forbydelse og motion på et weekendkursus hos FOF Nordsjælland

For dig der gerne vil bruge en weekend på at gå i dybden med en motionsform, tilbyder FOF Nordsjælland weekend motionskurser hver sæson. Brug en weekend eller et par timer på fordybelse. Se nedenfor hvad vi tilbyder af motionsworkshops.

Læs mere

Motions-workshops – gå i dybden med en motionsform

Vores weekendkurser i motion er lavet for dig der gerne vil gå i dybden med en motionsform. Hvor vores normale kurser varer over flere uger, er vores weekendkurser mere intense, da de foregår over en kortere periode. I denne sæson kan du prøve workshops og weekendkurser som:

  • Stresshåndtering – bliv klogere på din stress og stres signaler. Igennem fysiske og mentale øvelser lærer du at håndtere, og forebygge din stress, så du får mere overskud og ikke lader den tage overhånd.
  • Mindfulness og meditation – skab ro og nærvær gennem praktiske meditationsøvelser. Du lærer om mindfulness og hvad der påvirker vores nærvær i hverdagen.
  • Glad krop bedre liv – bliv klogere på din krop, og giv den et eftersyn. Vi ser på balance, stabilitet, fødder, åndedræt og tanker.
  • Yogaworkshops - gå på opdagelse og dyk ned i yogaen.
  • Workshops omkring dine fødder og din gang
  • Nakke og skulder - Få gennemarbejdet og afspændt hele din overkrop.

Vores Workshops henvender sig til alle, både begyndere og øvede, så alle kan være med. Vores workshops er giver samtidig en smagsprøve på vores længerevarende kurser, og kan måske inspirere dig til at tilmelde dig et af dem.

Se det aktuelle udvalg nedenfor, og tilmeld dig.

Hvor foregår jeres motionsworkshops?

FOF Nordsjælland tilbyder weekend motionskurser i hele Nordsjælland.  Du kan nedenfor se tidspunkter og steder for holdstart.

Yderligere information

Har du brug for yderligere information, så kan du under hvert motionskursus læse mere om undervisningen og underviseren. Har du brug for yderligere informationer, så kontakt FOF Nordsjælland på tlf: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.