Workshops

Fordybelse og meditation på yoga workshops hos FOF Nordsjælland

For dig, der gerne vil bruge en weekend på at gå i dybden med yoga, tilbyder FOF Nordsjælland korte yoga workshops hver sæson. Brug en weekend eller et par timer på fordybelse. Se nedenfor hvad vi tilbyder af yoga workshops.

Læs mere

Yoga workshops – fordybelse og velvære

Vores yoga workshops er for dig, der gerne vil gå i dybden med yoga på kortere tid. Hvor vores normale kurser varer over flere uger, er vores weekendkurser mere intense, da de foregår over en kortere periode.

Vores workshops henvender sig til alle, både begyndere og øvede, så alle kan være med. Vores workshops er giver samtidig en smagsprøve på vores længerevarende kurser, og kan måske inspirere dig til at tilmelde dig et af dem.

Se det aktuelle udvalg nedenfor, og tilmeld dig.

Hvor foregår jeres yoga workshops?

FOF Nordsjælland tilbyder weekend yoga workshops i hele Nordsjælland.  Du kan nedenfor se tidspunkter og steder for holdstart.

Yderligere information

Har du brug for yderligere information, så kan du under hvert motionskursus læse mere om undervisningen og underviseren. Har du brug for yderligere informationer, så kontakt FOF Nordsjælland på tlf: 3963 7010 eller mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk.