Oplevelser | ture

Koncerter | Musicals | Teater

Kom med FOF Nordsjælland i teatret, til musical eller koncert

Hver sæson kan du komme med FOF Nordsjælland til koncerter, musicals og teaterforestillinger. Vi finder de spændende, sjove forestillinger og opsætninger. Er du er nysgerrig? Så se hele det aktuelle program nedenfor.

Oplev aktuelle opsætninger og forestillinger

I denne sæson kan du komme med i Folketeatret og Østre Gasværk. Du kan bl.a. opleve "Vild med dans", en forestilling om håb, mod og livsforandrende oplevelser. ”Vild med dans” har tiltrukket seere gennem talrige sæsoner, og nu bliver den verdensomspændende tv-succes for første gang nogensinde omsat til teater, med de dygtige dansere, man kender fra tv. Vi kan også præsentere "Natten er dagens mor" på Folketeatret. Et klassisk moderne familiedrama med stjerneskuespillere som Preben Kristensen og Ellen Hillingsø. 

Før hver forestilling vil mag.art Bente Hatting Gjelten, fortælle om forestillingens historie og baggrund. På den måde vil vi blive klædt ordentligt på til at kunne nyde forestillingen.

Vil du med i teateret? så tilmeld dig en af vores teaterture nedenfor. Bemærk at der kan være rift om billetterne.

Læs mere

Hvordan foregår jeres ture i teatret?

Når du tager med FOF Nordsjælland i teateret eller til koncert, vil vi mødes før forestillingen begynder. Her vil der være tid til en bid mad og noget at drikke, før vi lytter til Bente Hatting Gjelten fortælle om forestillingen.

Yderligere information

Du kan få mere information om hver enkelt forestilling og koncert nedenfor. Du kan også tilmelde dig nedenfor, eller under selve kurset. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf: 39637010 eller på mail: kontakt.nordsjaelland@fof.dk