Udeliv | Aktiv fritid

Design din drømmehave 1: Det store overblik

Design din drømmehave - Det store overblik

Tilbring en hel dag sammen med professionel havearkitekt – kun 5 deltagere på holdet. Derudover 45 minutters privat konsultation over e-mail og telefon om kun din have.

Hvem kender ikke til, at haven er alt andet end den nemme og smukke have, man går og drømmer om. Dette kursus giver dig mulighed for at gøre drømmen til virkelighed. Du får inspiration og vejledning i, hvordan du kan forvandle din have fra f.eks. et vildnis eller en ubeplantet grund til en dejlig have. Hvordan en kedelig have bliver en dejlig oase. Du lærer at tegne din helt personlige og unikke haveplan med både rum, oplevelse og brug af de rigtige planter.
Kurset ledes af havearkitekt og hortonom, AnneMarie Sørensen, som ud over idéer til smukke, dejlige og nemme haver vil give både generel vejledning og individuel vejledning til den enkelte kursist. 

For at få det fulde udbytte af kurset anbefales det, at man har opmålt sin have på forhånd, men det er ikke en forudsætning. Vejledning hertil vil blive tilsendt til deltagerne 2 uger før kursusstart. Det er muligt at kontakte læreren, hvis der opstår spørgsmål til optegningen før og under kursusforløbet. Til kursusdagen medbringes ud over papir og tegneredskaber (blyant, viskelæder, lineal, sort tusch og evt. farveblyanter) fotos af haven fra forskellige vinkler (digitalt eller papir) og også meget gerne forskellige havebøger og inspirationsmateriale. Med hensyn til detaljeret planteanvendelse anbefales tilmelding til ”Design din Drømmehave 2 – planteanvendelse” d. 28/3 2020. 

Der vil blive udleveret kursusmateriale, som koster 50 kr. Der afregnes direkte med underviseren.
Ring gerne til læreren på tlf. 20886245 eller send en e-mail til  hortea@youmail.dk  for nærmere oplysninger.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
2014714
lør 13-06-20 10:00
Charlottenlund
Annemarie Sørensen
1 gange
Kr. 1095
2014710
lør 22-02-20 10:00
Charlottenlund
Annemarie Sørensen
1 gange
Kr. 1095