Information vedrørende coronavirus

FOF Nordsjælland aflyser alle planlagte aktiviteter foreløbigt til og med mandag den 13. april 2020. 

FOF Nordsjælland lever af at bringe mennesker sammen, og sikkerheden for vores kursister og undervisere er en topprioritet for os. Derfor aflyser vi alle planlagte aktiviteter foreløbigt til og med mandag den 13. april, jævnfør myndighedernes seneste tiltag mod COVID-19.

Du skal derfor ikke møde op til din planlagte aktivitet hos FOF Nordsjælland i denne periode. Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og retter os efter myndighedernes officielle retningslinjer. Så snart det er muligt, står vi klar til at sætte undervisningen i gang igen.

  • For dig, der er tilmeldt et foredrag, en udflugt, et endagskursus, weekendkursus eller en anden enkeltstående aktivitet, som skulle have været afholdt i lukkeperioden: Vi arbejder vi på at finde nye datoer. Kan vi ikke flytte aktiviteten, vil du få dine penge tilbage.

  • For dig, der er tilmeldt et længerevarende forløb og mister mødegange i lukkeperioden: Vi arbejder på at finde nye datoer alt efter lukkeperiodens endelige varighed. Du vil blive kontaktet så snart vi har fundet en løsning. 

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.
 
Kontoret er lukket, og administrationen arbejder hjemmefra i denne periode. Du er som sædvanligt velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk. Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside og Facebook med udvikling af situationen. Nye datoer for aktiviteterne (alternativt aflysninger) vil løbende blive sendt til alle berørte pr. mail, ligesom det vil fremgå af hjemmesiden.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.

Opdateret d. 25. marts 2020 kl. 14.26.