Velkommen tilbage hos FOF Nordsjælland

Efterårsprogrammet 2020 – mange spændende tilbud til dig!

Efterårets kursusprogram ligger klar på hjemmesiden, og du kan nu tilmelde dig vores kurser, foredrag og oplevelser. Det trykte kursuskatalog husstandsomdeles i uge 33. Vi glæder os rigtig meget til at se alle vores deltagere og undervisere igen!

Er det sikkert for dig at gå på aftenskole?

Ja – smittetrykket er heldigvis fortsat faldende, og derfor har myndighederne vurderet, at det er sikkert at afholde aftenskoleundervisning igen. Ved alle vores aktiviteter sørger vi for, at de til enhver tid gældende retningslinjer overholdes. 

Vi bestræber os på at minimere kontakten i vores lokaler. I FOF Huset er alle lokaler målt op, og det er angivet ved lokalerne, hvor mange personer der maks. må være. I de kommunale lokaler vi benytter, er vi i dialog med kommunerne om deres tiltag, og vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med evt. ny information. Antallet af deltagere på holdene tilpasses lokalernes størrelser. Dette gælder også antallet på ture og besøg.

I FOF Huset opsætter vi håndspritdispensers, ligesom du har mulighed for håndvask med flydende sæbe og papirhåndklæder. Derudover sørger vi for synlig information om retningslinjerne for bl.a. afstand og god håndhygiejne.

Medbring dit eget udstyr, når du kan (på nogle hold er det et krav) – f.eks. yogamåtter, pensler m.v. Mød gerne op omklædt til motionsundervisning. Medbring også gerne egen håndsprit, da vi ikke kan garantere, at der altid er håndsprit til rådighed i de offentlige lokaler.

Tak fordi du viser hensyn

Når du deltager i vores aktiviteter, opfordrer vi dig til at passe på dig selv og andre ved at tage hensyn og udvise fornuftig adfærd:

  • Mød ikke op, hvis du er syg
  • Hold 1 til 2 meters afstand
  • Vask dine hænder ofte eller brug håndsprit
  • Host eller nys altid i ærmet
  • Undgå fysisk kontakt som håndtryk og kram

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme indtil 48 timer efter personen har haft symptomer.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller på tlf. 3963 7010, hvis du har spørgsmål. Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside og Facebook med udvikling af situationen. 

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.

Opdateret d. 1. juli 2020 kl. 10:06.