Vores retningslinjer ifm. coronavirus

Opdateret d. 21. august 2020 kl. 11:53.

Velkommen tilbage hos FOF Nordsjælland

FOF Nordsjælland er nu genåbnet, og vi er glade for igen at kunne byde dig velkommen indenfor.

Du skal vide, at det er sikkert for dig at gå på aftenskole hos os. Vi følger naturligvis fortsat myndighedernes anbefalinger og tilrettelægger vores aktiviteter, så du kan føle dig tryg ved at indgå i sociale fællesskaber hos os. 

Tak for din hjælp 

Når du deltager i undervisning hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes råd om forebyggelse af smitte: hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg.

Vi vil desuden opfordre til, at du henter smitte|stop appen, som hjælper med at stoppe spredningen af COVID-19 i Danmark. Læs mere om appen og download den her.

Af hensyn til din og vores underviseres sikkerhed, har vi derudover indført en række ekstra retningslinjer for at sikre, at al undervisning foregår i trygge rammer: 

Afstand

  • Vores lokaler lever op til anbefalingerne om kvadratmeter og/eller afstand: 4 m2 pr. deltager på bevægelseshold, 4 m2 pr. deltager + 2 meters afstand mellem deltagere ved korsang, 1 meters afstand mellem deltagere til anden undervisning og foredrag
  • Ved foredrag og klasseundervisning i egne lokaler tilstræber vi god plads mellem alle deltagere med en passende indretning
  • Vi har nedsat antallet af deltagere på de hold, hvor det er nødvendigt, for at leve op til anbefalingerne vedrørende afstand

Hygiejne

  • Det er vigtigt, at du vasker og/eller afspritter dine hænder ofte. Medbring egen håndsprit, da vi ikke kan garantere, at det er til rådighed alle steder
  • Medbring så vidt muligt eget udstyr såsom yogamåtte m.m. og mød op omklædt til motionsundervisning
  • Der er ekstra fokus på rengøring og hygiejne på alle undervisningssteder
  • Det er op til dig, om du ønsker at benytte handsker, mundbind eller visir i undervisningen 

Særligt for motionshold 

Anbefalingen om 4 m2 pr. person på bevægelseshold overholdes på alle vores bevægelseshold. Vi opfordrer til, at du så vidt muligt medbringer dit eget udstyr, alternativt et håndklæde/lagen til at lægge over træningsmåtten og et evt. pudevår. Desuden anbefaler vi, at du møder op omklædt til undervisningen, da mange undervisningssteder har valgt at lukke for deres omklædningsrum og bad. Dette gælder dog ikke ved bassinundervisning.

Der kan gælde specifikke retningslinjer for de enkelte hold og fagområder. Når du tilmelder dig en aktivitet, vil du blive kontaktet direkte, hvis der er yderligere forholdsregler. 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller på tlf. 3963 7010, hvis du har spørgsmål.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.