Information om covid-19

Opdateret d. 22. april 2021 kl. 14.40.

Indendørs aktiviteter med fysisk fremmøde er aflyst t.o.m. d. 20. maj

De fleste af vores hold har været nedlukket hele foråret for at mindske spredningen af coronavirus. Myndighederne er endnu ikke kommet med en klar udmelding om aftenskolernes genåbning og hvilke restriktioner, vi skal leve op til i den forbindelse.

Dog må vi gerne afholde udendørs undervisning og rundvisninger for op til 50 personer med afstandskrav, onlineundervisning og undervisning for børn under 18 år og voksne over 70 år.

Du skal derfor ikke møde op til foredrag eller undervisning med fysisk fremmøde frem til og med den 20. maj 2021 – undtagen udendørs undervisning, børnehold og rundvisninger, som gennemføres efter gældende retningslinjer.

Museerne åbnede d. 21. april og øvrige kulturaktiviteter d. 6. maj – alle deltagere på rundvisningerne vil få direkte skriftlig besked. Hvis du modtager undervisning online, fortsætter I som planlagt. Da vores holdundervisning ikke er opdelt efter alder, er det ikke praktisk muligt at have undervisning kun for personer over 70 år. Hvis der skulle være enkelte hold, hvor det kan lade sig gøre, vil du blive kontaktet direkte.

Tilbagebetaling

Vi er i fuld gang med at betale penge tilbage for den aflyste undervisning. Så hold øje med indtægter på din konto til primo juni, hvor vi forventer at være færdige med at tilbagebetale.

Tilmelding til sommerhold og efterårssæsonen

Vi ved at rigtig mange af jer har savnet at deltage i vores aktiviteter. Vi vil stå klar fra fredag d. 21. maj og arbejder lige nu på at oprette en række sommerhold i perioden maj til august. Husk derfor at tilmelde dig i god tid, så du sikrer dig en plads.

Hold øje med vores ugentlige nyhedsmail og vores hjemmeside, hvor vi løbende udbyder vores nyheder. Vi arbejder lige nu også på næste sæsons udbud, så du kan godt glæde dig til et varieret og inspirerende udvalg af kurser, foredrag og rundvisninger. Vi sender forhåndstilmeldinger ud primo juni.

Vi vender tilbage, når vi ved nærmere om genoptagelse af vores aktiviteter. Som det ser ud nu, skal alle fremvise et gyldigt coronapas, for at deltage i vores aktiviteter. Når undervisningen igen må ske, følger vi naturligvis myndighedernes anbefalinger og tilrettelægger vores aktiviteter, så du kan føle dig tryg ved at gå på aftenskole.

Har du spørgsmål?

Kontoret er lukket for fremmøde, og vi arbejder hjemmefra. Du er dog altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller på tlf. 3963 7010, hvis du har spørgsmål.

Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne på www.coronasmitte.dk.