"Bevægelse"

 

Susse Wolds nyeste bog hedder "Bevægelse". Her fortæller hun om de ting, hun har foretaget sig, som har givet hende de helt store grænseoverskridende ydre og indre oplevelser. Med humor og indlevelse fortæller Susse Wold om sit brogede liv både på Hawaii, rundt om i verden og i Danmark.


Susse Wold siger om bogen og foredraget:

"I titlen ligger både den indre mening af ordet, hvor jeg bliver følelsesmæssigt berørt af de ting jeg møder, og den fysiske mening, hvor jeg bevæger mig ud i verden og oplever ting, som lærer mig noget om min egen mulighed for konstant forandring.

Bogen er en fortælling om, hvad jeg har lært af de mennesker, jeg har mødt og de ting jeg har oplevet.

På teatret som i livet gælder det om at svare, når ens stikord falder. Livet har givet mig mange fristende stikord og jeg har svaret på mange af dem. Det fortæller jeg om.

Jeg slutter min bog med at lave et interview med mig selv, som jeg kalder 'Hokus pokus- mig selv i fokus'. Her stiller jeg mig selv indiskrete spørgsmål og svarer på dem. Spørgsmål om alder, skønhed, kærlighed, ryger og død."

Efter foredraget er der mulighed for af stille alle de indiskrete spørgsmål, man har lyst til.

Susse Wold er skuespiller. Hun har spillet utallige roller af forskellig art, fra tragedier over musicals til lystspil og farcer, såvel i teatret som på film. 

Siden 1985 har Susse Wold været præsident for AIDS Fondet, i 2004 blev hun udnævnt til H. C. Andersen-ambassadør, hun er udnævnt som Ridder af Dannebrog og har desuden modtaget en række hæderspriser for sine skuespillerpræstationer. 

Susse Wold er forfatter til selvbiografierne "Fremkaldt" fra 2008 og "Bevægelse" fra 2018.

 

Torsdag 13. november kl. 19.00

 Kulturhuset Skanderborg

Pris kr. 130 ,-


Skanderborg Debatforum  er et samarbejde mellem AOF, FOF, LOF og Skanderborg Bibliotek. Der afholdes 3 debataftener i Kulturhuset efteråret 2019.

Tilmeld på www.kulturhuset-skanderborg.dk eller brug nedenstående link

Køb billetter