Corona (COVID-19)

Må man tage på kursus på en aftenskole? 

Ja, hvis man maksimalt er 10 personer forsamlet. Man må dog være op til 500 personer til stede, hvis elever og kursister i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, bane, biograflærred eller lignende. Læreren/underviseren/foredragsholderen må dog stå op undervejs i undervisningen.

Fra på torsdag den 29. oktober 2020 skal der bæres mundbind eller visir i alle vores lokaler/bygninger. Du skal tage det på, når du ankommer, og du må først tage det af, når du sidder på din undervisningsplads. Når du bevæger dig rundt eller efter undervisningens afslutning, skal du tage mundbind på igen. Desuden opfordrer vi til, at du bevæger dig mindst muligt rundt i pauserne og bliver i undervisningslokalet så vidt muligt. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på mail info@fof-aalborg.dk eller på telefon 98138233.


Opdatering den 23. november 2020

De hold, der blev lukket pga. at underviseren bor i en af de nedlukkede kommune, er fortsat aflyst i denne sæson, da tilbagebetalingsprocessen er igangsat. Der vil blive oprettet nye hold med opstart efter nytår.

Vi afventer stadig nærmere information fra myndighederne ift. mulighed for tilbagebetaling/kompensation til de deltagere, som ikke måtte møde op pga. deres bopælskommune, og vi kan derfor endnu ikke svare på spørgsmål herom. 


Nyhedsbrev udsendt fredag den 6. november 2020

Kære alle med tilknytning til FOF Aalborg.

Selvom Aalborg kommune ikke er blandt de kommuner, som er lukket ned, så mærker vi desværre alligevel effekten af nedlukningen hos os.
 
Nogle af vores undervisere bor i de syv berørte kommuner og må derfor ikke møde op til sine hold her i Aalborg kommune. Hvis du er tilmeldt et af de hold/arrangementer, hvor underviseren ikke må møde op, vil du modtage en separat mail herom.
 
Bor du i en af de nedlukkede kommuner, må du ikke deltage på vores hold, foredrag o.lign. I skrivende stund afventer vi nærmere information fra myndighederne ift. mulighed for tilbagebetaling/kompensation til de deltagere, som ikke må møde op pga. deres bopælskommune, og vi kan derfor endnu ikke svare på spørgsmål herom. Så snart vi har klarhed heromkring vil vi naturligvis give besked.
 
Med hundredvis af hold og tusindvis af deltagere er dette selvsagt en administrativ tung opgave at løse. Derfor gør vi venligst opmærksom på, at der i denne ekstraordinære tid kan være længere svartid end normalt, når du henvender dig - tak for din forståelse og tålmodighed.Vi anbefaler, at du følger sundhedsmyndighedernes råd om forebyggelse af smitte. Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk 


Vi opfordrer dig ligeledes til at downloade app’en Smittestop
.