Corona (COVID-19)

Er det sikkert for dig at gå på aftenskole?

Ja – myndighederne har vurderet, at det er sikkert at afholde aftenskoleundervisning igen. Ved alle vores aktiviteter sørger vi for, at de til enhver tid gældende retningslinjer overholdes.

Ud fra de nuværende retningslinjer betyder det bl.a. at:

  • Der ved siddende undervisning må være 1 deltager pr. 2 m2 gulvareal. Gulvarealet opgøres væg til væg uanset inventar m.v. 
  • Der ved bevægelse såsom yoga m.m. må være 1 deltager pr. 4 m2 gulvareal. Gulvarealet opgøres væg til væg uanset inventar m.v. 

Vi skal passe godt på hinanden. Medbring dit eget udstyr, hvis det er muligt. På bevægelsesholdene anbefaler vi, at du medbringer din egen yogamåtte. Vi anbefaler også, at du møder op omklædt, så vidt det er muligt. Hvis du går på et hold med andet udstyr såsom pensler, instrumenter o.lign. anbefaler vi dig ligeledes at medbringe dette.

Er der særlige forhold, der gør sig gældende på det hold, du skal deltage på, hører du fra os.

Vi beder dig også om at følge sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer og blive hjemme indtil 48 timer efter, du har oplevet symptomer som feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine og ondt i halsen. Hvis du er konstateret smittet med COVID-19, beder vi dig meddelelse os dette med det samme, så vi kan sikre de øvrige kursister og underviseren. Sådan kan vi sammen passe bedst muligt på hinanden og mindske smitterisikoen. 

Alle vore undervisere er klædt på til at undervise med disse ekstra forholdsregler. Tak fordi du også hjælper os med at få undervisningen til at glide lidt nemmere.

Derudover anbefaler vi, at du følger sundhedsmyndighedernes råd om forebyggelse af smitte. Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk 

Vi opfordrer dig ligeledes til at downloade app’en Smittestop.