Corona (COVID-19)

Opdatering den 24. februar 2021

Alle vores aktiviteter er stadig sat i bero, også efter den 28. februar 2021 - tilmeld dig vores nyhedsmail, så er du en af de første, som får besked, når vi må åbne igen.

 

Opdatering den 28. januar 2021

Vi havde sådan glædet os til at se dig, men vi må desværre vente lidt endnu.
Regeringen har valgt at forlænge de nuværende restriktioner. Derfor sættes alle FOF Aalborgs aktiviteter, uanset type, i bero til og med foreløbigt søndag den 28. februar 2021. Desværre påvirker det opstarten på mange af forårssæsonens hold, og er det tilfældet for det hold som du er tilmeldt, vil du høre fra os angående opstart af holdet, når vi må åbne igen.

Vores klare ambition er at afvikle alle forårssæsonens hold, men hvis det viser sig, at vi ikke kan gennemføre undervisningen helt eller delvis, vil du senere få besked om dit tilgodehavende i forbindelse med aflysningen. Vi beder dig dog om at have tålmodighed, da dette først vil blive opgjort, når vi igen må åbne for vores aktiviteter.

Vi gør opmærksom på, at administrationen har lukket for personlig betjening, men vi træffes på mail (info@fof-aalborg.dk) og pr. telefon (98138233) mandag-torsdag kl. 10:00-14:00.
 

 

Opdatering den 23. november 2020

De hold, der blev lukket pga. at underviseren bor i en af de nedlukkede kommune, er fortsat aflyst i denne sæson, da tilbagebetalingsprocessen er igangsat. Der vil blive oprettet nye hold med opstart efter nytår.

Vi afventer stadig nærmere information fra myndighederne ift. mulighed for tilbagebetaling/kompensation til de deltagere, som ikke måtte møde op pga. deres bopælskommune, og vi kan derfor endnu ikke svare på spørgsmål herom. 

 

Nyhedsbrev udsendt fredag den 6. november 2020

Kære alle med tilknytning til FOF Aalborg.

Selvom Aalborg kommune ikke er blandt de kommuner, som er lukket ned, så mærker vi desværre alligevel effekten af nedlukningen hos os.
 
Nogle af vores undervisere bor i de syv berørte kommuner og må derfor ikke møde op til sine hold her i Aalborg kommune. Hvis du er tilmeldt et af de hold/arrangementer, hvor underviseren ikke må møde op, vil du modtage en separat mail herom.
 
Bor du i en af de nedlukkede kommuner, må du ikke deltage på vores hold, foredrag o.lign. I skrivende stund afventer vi nærmere information fra myndighederne ift. mulighed for tilbagebetaling/kompensation til de deltagere, som ikke må møde op pga. deres bopælskommune, og vi kan derfor endnu ikke svare på spørgsmål herom. Så snart vi har klarhed heromkring vil vi naturligvis give besked.
 
Med hundredvis af hold og tusindvis af deltagere er dette selvsagt en administrativ tung opgave at løse. Derfor gør vi venligst opmærksom på, at der i denne ekstraordinære tid kan være længere svartid end normalt, når du henvender dig - tak for din forståelse og tålmodighed.

Vi anbefaler, at du følger sundhedsmyndighedernes råd om forebyggelse af smitte. Læs mere om COVID-19 og de seneste oplysninger fra myndighederne her: coronasmitte.dk 

Vi opfordrer dig ligeledes til at downloade app’en Smittestop.