Kend din skov - vandreture i skoven

Kend din skov - Rold skov, inkl. sandwich og vin

Oplev Rold Skovs skjulte stier med en stedkendt, lokal guide på denne tre-timers vandretur til Rold Skovs hjerte. Vi går bag kulisserne, væk fra de sædvanlige "turistfælder." Det bliver skovguidens guide til naturens mindre betrådte veje!

Rold Skov er Danmarks største, og den er fuldt af hemmelige steder og skjulte perler, som de færreste nogensinde ser. Mageløse panoramaudsigter, uberørte kilder, idylliske skovsøer, ældgamle bøgelunde, lysåbne enge og dybe, mørke og mystiske granskove. Et rigt fugleliv og et væld af forskellige pattedyr, frøer, padder, fisk og insekter. 

Ofte træder vi de samme stier, men på denne tur går vi uden for de faste rammer og etablerede vandreruter og besøger det Rold Skov, hvor naturen og dyrelivet får lov til at trives uden alt for mange forstyrrelser. På turen har vi fokus på at tage naturens flotte og varierede landskaber ind og være lyttende og nærværende i skovens fantastiske rum, mens mørket langsomt sænker sig over skoven.

Undervejs serverer guiden en lækker sandwich fra den lokale surdejsbager og et glas vin. Vi vandrer ca. 3 timer i skoven, så husk solidt fodtøj og måske en flaske vand. Terrænet er nogle steder kuperet, så turen er ikke egnet for gangbesværede, barnevogne m.m. 
Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
20190056
ons 03-06-20 19:00
Rebildporten
Morten Brynildsen
1 lekt.
Kr. 295