Sprogkurser

Engelsk 4 for seniorer

Du har sølvstænk i håret og gråt guld på fødselsattesten. Du skal måske have lidt flere gentagelser, lidt flere øvelser, lidt flere variationer over samme emne, før tingene sidder fast. Men lysten og energien har du:

Lysten til at følge med i en verden, der på mange områder benytter sig af stadig mere engelsk; lysten til at rejse ud og klare dig på engelsk; lysten til at samtale på engelsk i udlandet eller med udenlandske gæster i Danmark; lysten til at samtale om alt mellem himmel og jord: om dig selv, om din familie, om dit og andre lande og deres kultur og traditioner.

Og energien? Jo, energien til at deltage i et engelskkursus på FOF, hvor du arbejder på at underbygge og forbedre de engelskfærdigheder du allerede har. Sammen med andre – inklusiv læreren – der også har sølv og guld de rette steder. 

Undervisningen er baseret på forskellige former for fleksible materialer: temaorienterede undervisningsmaterialer, små nyhedsartikler fra fx BBC, lærerproducerede materialer og sidst men ikke mindst bidrag fra kursisterne i form af deres aktive mundtlige udveksling af oplevelser og holdninger.