Musik og sang

Blæsere

Billede af et undervisningshold i klarinet ved FOF Aarhus med musikunderviser Harry Arvidsen

FOF Aarhus tilbyder kompetent undervisning i blæseinstrumenter

Drømmer du om at lære at spille på et blæseinstrument, så har vi et hold, der passer dig - uanset om du er begynder eller øvet. Vores dygtige undervisere kan hjælpe dig i gang med at spille tværfløjte, klarinet eller saxofon. Er du øvet, og har du erfaring med et blæseinstrument, så kan vores undervisning hjælpe dig til at blive endnu bedre. Vi har specielt mange niveauer inden for saxofonundervisning, men tilbyder også kompetent klarinet- og tværfløjteundervisning. 

Praktisk information om vores tværfløjte-, saxofon- og klarinetundervisning

Lær at spille klarinet og tværfløjte i Aarhus
På FOF Aarhus' hold for klarinetundervisning og tværfløjteundervisning øver både begyndere og de mere øvede sammen i en slags workshop, hvor den enkeltes undervisning tilrettelægges individuelt. Derfor vil nogle af deltagerne arbejde med elementær blæseteknik, mens de mere øvede arbejder med klarinetten eller tværfløjtens fulde register. 

Få inspirerende saxofonundervisning 
Vores saxofonundervisning i Aarhus består derimod af flere forskellige hold, hvor holdenes sammensætning tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer med en saxofon. Begyndere starter eksempelvis med blæseteknik på en saxofon og nodelæsning, mens de meget øvede arbejder med flerstemmige arrangementer og forskellige rytmiske genrer. 

Harry underviser i klarinet
MUSIK OG SANG

Sammenspilsfællesskabet

"Det er musikken, det handler om”, fortæller Harry Arvidsen, der underviser i klarinet.
Billede af pop-up korsang på Dokk1
FOF INSPIRATION

Historier fra musikafdelingen

På FOF Inspiration kan du læse artikler, se billeder og videoer samt blive klogere på underviserne fra vores musikafdeling.