FOF INSPIRATION

Opskrift: Lækker æggesalat til frokostbordet

Billede af æggesalat opskrift af Trine Rubak, FOF Aarhus

Uhm! Der er ikke noget som en god rugbrød med frisklavet æggesalat og grønt på toppen! Vores dygtige underviser Trine Rubak har udviklet denne enkle opskrift, som helt sikkert vil gøre sig godt på dit frokostbord - til hverdag og til fest.

Du finder endnu mere madinspiration på vores mange forskellige madhold, hvor Trine også underviser og vil lære dig at lave flere lækre retter. Se alle vores madkurser her.

Lad dig også inspirere af Trines blog Suitfood, hvor du kan finde flere fantastiske opskrifter.

Ingredienser (til 3-4 personer):

  • 3 æg
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2 spsk creme fraiche 18 %
  • 1 tsk grov sennep
  • Salt og peber
  • ½ tsk karry
  • ¼ tsk gurkemeje
  • ½ æble
  • 1 stilk blegselleri
  • 1 spsk dild, hakket
  • 1 spsk karse

Fremgangsmåde:

  1. Kog æggene i 10 min. Kom dem i koldt vand.
  2. Pil æggene når de er kølet af og skær i små tern.
  3. Bland i en skål; creme fraiche, mayonnaise, sennep, karry og gurkemeje. Smag til med salt og peber. Bland det med æggene samt små æbletern og blegselleritern.
  4. Bland krydderurterne i.

Nyd æggesalaten oven på et stykke rugbrød og evt. til din sild. Velbekomme!