Foredrag og kultur

Lev for det halve - og få det hele

Billede af Nanna Hyldgaard Hansen. Fotokredit: Jesper Voldgaard

Mød Nanna Hyldgaard Hansen, journalist og forfatteren bag bestselleren Lev for det halve.

Drømmer du om at skære ned på udgifterne, måske for at få råd til at arbejde mindre? Vil du gerne leve klimavenligt og få bedre tid i hverdagen – uden at savne noget? Så kom med til en inspirerende aften med gode tips til at skrue ned for forbruget og op for livet.

Forfatter Nanna Hyldgaard Hansen har med udgangspunkt i sin egen familie skrevet bogen Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Bedsteforældrenes Klimaaktion og Den Grønne Studenterbevægelse Aarhus.

Læs mere

Årene, hvor man forsøger at få kabalen med familieliv og arbejde til at gå op, er for mange den travleste tid i livet. Det var det også for Nanna og hendes mand, indtil de en dag – udmattede af stress – beslutter sig for at lægge deres liv om.

Idéen er enkel: at skære forbruget ned til det halve for at kunne arbejde halvt så meget. Uden at flytte ud på en ø og blive selvforsynende, uden at gå på kompromis med hverken gode råvarer eller børnenes fritidsinteresser.

I løbet af et år rydder Nanna Hyldgaard Hansen og hendes mand op i alt unødvendigt i deres liv: Tøj og ting bliver solgt, og pengene investeret i bæredygtige aktier. De vænner sig til sjældent at købe nyt, men i stedet finde andre løsninger.

I dette tankevækkende og aktuelle foredrag vil Nanna åbenhjertigt dele ud af de forskellige overvejelser og erfaringer, som hendes familie gjorde sig undervejs. Få praktiske trin-for-trin råd, sparetips og enkle anvisninger, sådan at den enkelte selv kan vælge, hvor meget man har lyst til at forandre sit eget liv.

Du kan her downloade et kort over Solsalens placering
Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
6836
tir 03-03-20 19:30
Solsalen
Nanna Hyldgaard Hansen
1 lekt.
Kr. 130