Foredrag og kultur

Lis Sørensen - i samtale om livet og musikken

Billede af Lis Sørensen og forfatter Danni Travn

Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier, og i 2019 gav hun endelig stemme til sin egen fortælling i selvbiografien Jeg er kommet for at synge.

I forlængelse af bogen tager Lis Sørensen for første gang på foredragsturné. I samtale med bogens forfatter, Danni Travn, vil hun fortælle om at finde sin vej som kunstner og kvinde. Fra den spæde begyndelse som sømandens datter i Brabrand over tiden med banebrydende Shit & Chanel til en vidtfavnende solokarriere, hvor hun har opnået stor succes, men også har måttet kæmpe for sin plads.

Arr. FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1

Læs mere - og se konkurrence

Ønsket er at skabe en varm og tankevækkende aften, hvor hun frit kan berette om sammenhængen mellem sit liv og valget af sange, om medvind og modstand i en omskiftelig branche og om lysten til at pakke turnébussen og møde publikum rundt omkring i Danmark.

Det bliver en unik mulighed for at komme tættere på en af landets helt store sangerinder og opleve hende i en ny setting.

Konkurrence
Til foredraget kan du blive den heldige vinder af Lis Sørensens selvbiografi Jeg er kommet for at synge, som vi trækker lod om blandt alle deltagere. Vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning på baggrund af billetnummer - så husk at gemme din billet. Skulle du blive den heldige vinder, får du bogen afleveret og signeret personligt af Lis Sørensen.

Holdoversigt
Hold Nr. Afholdes Sted Foredragsholder   Pris
6936
man 07-09-20 19:30
Dokk1
Lis Sørensen
1 lekt.
Kr. 195