Foredrag og kultur

Glad igen efter et forhold med en narcissist

Billede af Susanne Møberg

Mød Susanne Møberg, coach, forfatter og underviser.

Det er ikke til at forstå, hvorfor det er så svært at komme fri af et usundt forhold med en narcissist, og hvorfor mange vender tilbage til forholdet igen og igen. Det er heller ikke til at forstå, hvorfor det tager så lang tid at komme tilbage til sig selv og blive glad igen, når det kommer til det endelige brud. Men det er svært.

En skilsmisse fra en narcissist er ikke en almindelig skilsmisse. Har du oplevet det, ved du, hvordan forholdet påvirker dybt ind i sjælen. Kom og hør coach og forfatter Susanne Møberg fortælle om, hvad den narcissistiske adfærd og opførsel gør ved det menneske, der kommer følelsesmæssigt tæt på, og hvad der skal til, for at du kan komme helt fri af forholdet og godt videre i dit liv - og bliver glad igen.

Susanne Møberg er en erfaren og inspirerende foredragsholder med meget på hjerte. Hun er uddannet pædagog med særlig interesse for psykologi og personlig udvikling. Hun er desuden uddannet coach, instruktør i mindfulness og har specialiseret sig i det sensitive og det narcissistiske personlighedstræk. Susanne har mange personlige coachingsamtaler med personer, der er eller har været tæt på en narcissist.

Hun er forfatter til 14 bøger - bl.a. Forelsket i en narcissist?, Møbergs Forlag 2017 og Glad igen efter en narcissist, Møbergs Forlag 2019.

Du kan her downloade et kort over Solsalens placering