Foredrag og kultur

ForeningsForedrag

Billede af mange mennesker, der er til et foredrag

ForeningsForedrag

De forskellige foredrag og aktiviteter udbydes af ForeningsForedrag gennem FOF Aarhus, og de er tilrettelagt særligt til samlede grupper og foreninger. De henvender sig blandt andet til lokalcentre, seniorklubber og personaleforeninger, og de kan også fungere som det underholdende eller oplysende indslag til større fester og jubilæer.

ForeningsForedrag udspringer af FOF Aarhus og samler alle de foredrag og arrangementer, som FOF Aarhus gennem mange år har arrangeret til foreninger og grupper.

Foredrag og aktiviteter

Kataloget er spækket med foredrag og aktiviteter inden for mange forskellige emner, og I kan fx opleve musiske optrædener, høre fortællinger om forfattere og kunstnere, lytte til gribende personskildringer og rejseberetninger og høre om historiske og samfundsaktuelle begivenheder.

Læs om foredragene på www.foreningsforedrag.dk.

Download kataloget for ForeningsForedrag (udgivet januar 2019).

Bestilling

Hvis I ønsker at høre mere om eller bestille et arrangement, så kontakt os og sammen finder vi ud af, hvilket foredrag og tidspunkt der vil passe til lige netop jeres forening. Vi sørger for det administrative og udbetalingen af honorar. Hvis I selv har en foredragsholder, som I ønsker et arrangement med, er I også meget velkommen til at kontakte os, så klarer vi det administrative.

For bestilling og spørgsmål kontakt:

www.foreningsforedrag.dk/bestilling

Anne Kirk på foreningsforedrag@fof-aarhus.dk eller 8612 2955.