IT og foto

Billedfrise med billede af hænder på et tastatur og kursister på et fotohold ved FOF Aarhus

Bliv fortrolig med IT og foto hos FOF Aarhus

Har du erhvervet dig en ny iPhone, iPad eller Mac, som du gerne vil lære bedre at kende? Vil du gerne øge dine kompetencer med et kursus i SEO, InDesign eller Photoshop? Eller drømmer du om at blive bedre til fotografering? 

På et af FOF Aarhus’ IT- eller fotokurser kan du blive mere fortrolig med forskellige produkter, teknologier og programmer i et trygt og roligt tempo, hvor der er plads til spørgsmål. FOF Aarhus tilbyder både kurser for begyndere, der har brug for en grundlæggende introduktion, og kurser for øvede, der ønsker at videreudvikle sine evner. 

Læs mere

IT-kurser hos FOF Aarhus
Har du brug for en introduktion til din nye iPad, iPhone eller Mac-computer, kan du komme på et kursus, hvor du lærer om apps, indstillinger og tips og tricks. Hvis du har brug for at øge dine digitale kompetencer, kan et kursus i Excel, WordPress, SEO eller Adobe-programmer som InDesign, Photoshop og Lightroom hos FOF Aarhus være relevant for dig. Derudover kan du tage den økonomiske styring med et kursus i bogføring og regnskab. FOF Aarhus tilbyder desuden en certificeret dronepilotuddannelse i samarbejde med MyDroneAcademy. 

Fotokursus hos FOF Aarhus
Vil du gerne blive bedre til at fotografere og bruge dit spejlreflekskamera, kan du komme på et fotokursus hos FOF Aarhus. Du kan enten gå på et hold for nybegyndere eller for fortsættere. Derudover tilbyder FOF Aarhus kurser i billedredigering og -behandling, hvor du kan lære mere om opsætning og præsentation af dine billeder.

IT OG FOTO

IT

Bliv fortrolig med de digitale redskaber og billedbehandlingsprogrammer.
billede af kameralinse med fotograf bagved
KUNST OG FRITID

FOTO

Lær om optageteknik, billedkomposition og den grundlæggende billedredigering.