Kunst og fritid

Malekurser

Billedefrise med kvinde som maler akrylmaleri og pensel som skylles i vand

Lær at male på et malekursus i Aarhus

Er du vild med at male, eller vil du gerne lære det? Prøv et af FOF Aarhus' mange forskellige malekurser, hvor du bl.a. kan lære at male flotte billeder med oliemaling og akrylmaling eller bygge videre på dine færdigheder.

Tilmeld dig et malekursus allerede i dag, eller gå på opdagelse i vores store udvalg af malekurser her på siden.

Læs mere om vores malekurser

Udfold din kreativitet på et malekursus
Du kommer til at arbejde med oliemaling, akrylmaling, motiver, farvelære, komposition og meget mere, så der er rig mulighed for at få vækket din kunstneriske side. Du kan også eksperimentere med materialer som lærred og helt nye maleteknikker. Med et malekursus hos FOF Aarhus kan du male flotte billeder og motiver, som du kan udsmykke dit eget og andres hjem med.

Malekurser for enhver smag
Har du aldrig malet før, så er vores begynderhold i akrylmaleri lige noget for dig. Kast dig også ud i en udfordring på et hold for erfarne, hvor der stilles sværere opgaver.

Praktisk information vedr. vores malekurser
Som kursist hos FOF Aarhus kan du få rabat i følgende kunstbutikker: Aart de Voss, Panduro Hobby, Colorama og Stelling. Hos Bogø Design kan du handle til kunstnerpriser. Husk at medbringe dokumentation.

Til kunstskolens weekendhold sendes materialeliste ud ca. en uge før kursusstart. På alle øvrige malekurser vejleder underviseren omkring materialer første undervisningsgang. Medbring det, du allerede har. Bemærk, at deltagere selv dækker materialeudgifter til et malekursus.

Billede af mand som skitser ved Brabrandsøen
Akvarelkurser

Lær at male med akvarel

Vi tilbyder bl.a. akvarelkurser, hvor du kan fordybe dig i teknikken
Billede af hænder som arbejder med blomsterdekoration på kursus af Lotte Dalsgaard
KUNST OG FRITID

BLOMSTERBINDING OG DEKORATIONER

Få inspiration til selv at kreere flotte blomsterbuketter, kranse eller dekorationer til ude og inde