Kunst og fritid

Syning, mode og design

Billeder af syunderviser Dorit Thomsen' undervisnig ved FOF Aarhus

Lær at sy dit eget tøj på sykurser i Aarhus 

Har du altid drømt om at komme i gang med at sy, men er i tvivl om hvordan? Så prøv et sykursus hos FOF Aarhus, hvor du lærer de grundlæggende teknikker inden for syning og får inspiration til at lave egne designs. På et sykursus kan du lære at sy dit eget tøj, men også glæde familie og venner med fx en flot t-shirt eller festkjole – alt efter dit niveau. Børnetøj er bl.a. et hit at sy selv!

Læs meget mere om vores kurser i syning nedenfor og find et sykursus, der matcher dine behov – og få muligheden for at skabe din helt egen personlige stil.

Læs mere om vores inspirerende sykurser

På et sykursus kan du fx lære om tilskæring, materialelære, mønsterbrug og forskellige syteknikker. Du kan også lære at håndtere problematikker, som kan dukke op i forbindelse med de modeller og mønstre, du arbejder med.
 
Gå på opdagelse i vores store udvalg af kurser i syning
Vi tilbyder mange forskellige sykurser. Lær fx at arbejde med forskellige materialer, hvor du kan sy alt lige fra bælter, tasker, veste og små ting til boligen. Lær om modeludvikling, konstruktion af grundforme, snit og design.
 
Praktisk info vedr. vores sykurser
Som kursist på et sykursus hos FOF Aarhus kan du få rabat i forskellige stofforretninger i Aarhus. Forhør dig ved tilmelding.

Billede af hænder der former ler på drejeskive
KREATIVE KURSER

PRØV ET KURSUS I KERAMIK

Vi tilbyder bl.a. kurser med fokus på porcelæn, drejeteknikker og modellering.
Billede af underviser Dorit Thomsen
ARTIKEL

Designer og underviser med håndværket i orden

Mød vores dygtige sy-underviser Dorit Thomsen som har mere end 25 års erfaring med syning og design.