Motion og sundhed

Patanjali yoga trin 1 - prøvetime

Patanjali-yoga - hundestræk

For nybegyndere og andre der ønsker at starte stille og i et roligt tempo.

Du vil blive introduceret til grundprincipperne i patanjali-yoga. Patanjali-yoga bygger på principperne fra Iyengar Yoga. Der er lagt stor vægt at stillingerne udføres anatomisk korrekt med øje for detaljen og fokus på præcision. Vi bruger forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen. Det betyder at alle kan få det optimale ud af træningen uanset niveau og form. Du opnår en større smidighed og styrke i kroppen.

Hvert hold afsluttes med afspænding.

Beskrivelse af patanjali-yoga

Med patanjali-yoga arbejder du bevidst med at øge din koncentration, fysiske styrke og smidighed. Samtidig lægges der vægt på åndedrættet og det at være til stede i nuet. Du opnår en større krop- og sindsbevidsthed, som du kan tage med dig i hverdagen. Vi bruger forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen. Det betyder at alle kan få det optimale ud af træningen uanset alder, niveau og form. Hver lektion afsluttes med afspænding.

Patanjali-yoga bygger på principperne fra Iyengar yoga. Der er lagt stor vægt på måden de forskellige stillinger er sammensat på til den enkelte undervisningslektion og at stillingerne udføres anatomisk korrekt og fokus på præcision. Den fokuserede undervisning og arbejdet med åndedrættet giver en større kropsbevidsthed. Patanjali-yoga er en universel yogaform der ved praksis hurtigt bliver integreret i dagligdagen.