Motion og sundhed

Fødselsforberedelse og ve-træning

Billedfrise med deltager på Ve-træningskursus ved FOF Aarhus - Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse i Aarhus - en fødsel med mindre smerte og mere tryghed

Vejen til den gode fødsel er ikke ens for alle. På et kursus i fødselsforberedelse hos FOF Aarhus bliver du introduceret til en bred vifte af gennemprøvede redskaber, som kan hjælpe dig med at finde din vej til smertelindring, tillid og samarbejde under fødslen. 

På et fødselsforberedelseskursus hos FOF Aarhus lærer du konkret, hvad du selv kan gøre under fødslen, og mens veerne står på. Du lærer om fødslens forløb, vejrtrækningsteknikker og fødestillinger, og det giver dig mulighed for at opleve en fødsel med mindre smerte og med større tryghed.

Vores undervisere er kompetente, veluddannede og meget erfarne, så du trygt bliver forberedt til den forestående fødsel.

Læs artikel om fødselsforberedelse hos FOF Aarhus her.

Du kan vælge mellem to fødselsforberedelseskurser: Det korte forløb Ve-træning eller det dyberegående Fødselsvejrtrækning & ve-træning, som forløber over 4 aftener. Begge typer vil gennem praktisk ve-træning øge din evne til at tackle dine veer.

We offer a contraction and childbirth class in English - read more below.

Praktisk information

Der oprettes løbende nye hold, så du har altid mulighed for at finde et hold i fødselsforberedelse, som passer til din termin. Tilmeld dig i god tid, da der kan være rift om pladserne. Individuel fødselsforberedelse er et tilbud til både førstegangs- og flergangsfødende. Læs mere om individuel fødselsforberedelse.

Billede af underviser som instruerer kvinde i ve-vejrtrækning
MOTION OG SUNDHED

INDIVIDUEL

En times intensiv og individuel fødselsforberedelse.
Billede af gravide kvinder som dyrker yoga og pilates
MOTION OG SUNDHED

YOGA OG PILATES

Åndedrætsøvelser, bækkenbundsøvelser og god kontakt til din gravide krop.