Motion og sundhed

Motion for gravide

TRÆNING FOR GRAVIDE

Bliv klar til den store dag med motion for gravide hos FOF Aarhus

Når du træner under graviditeten, reducerer du ikke kun graviditetsgener, men du sikrer også, at din krop er forberedt til en fødsel. Vi tilbyder motion for gravide i Aarhus, hvor vi fokuserer på holdning, vejrtrækningsteknikker, bækkenbund samt mave og ryg. 

Der er absolut ingen grund til at afholde sig fra motion under graviditeten. Ofte medfører fast træning nemmere graviditeter og mindre komplicerede fødsler. Eksempelvis kan træning for gravide reducere graviditetsgener såsom muskel-, mave- og ledsmerter.

På et af vores hold får du pulstræning, bækkenbundstræning og styrketræning, som holder din krop fit for fight under din graviditet. Vi laver desuden udstrækning og lærer vejrtrækningsteknikker som en del af vores helhedsorienterede undervisning.  

Praktisk information

Vi bestræber os på kontinuerligt at tilbyde kurser, så alle kan dyrke motion under graviditeten. Kurserne henvender sig primært til kvinder fra uge 14 til fødselstermin. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 8612 2955, hvis du ønsker yderligere oplysninger om de enkelte kurser.

Billede af gravide kvinder som dyrker yoga og pilates
MOTION OG SUNDHED

YOGA OG PILATES

Åndedrætsøvelser, bækkenbundsøvelser og god kontakt til din gravide krop.
Ve-træning for par - fødselsforberedelse hos FOF Aarhus
MOTION OG SUNDHED

FØDSELSFORBEREDELSE

Bliv klar til fødslen og få kontrol over veerne.
Billede fra familiehold hos FOF Aarhus
FOF INSPIRATION

FAMILIELIV

Find inspiration til et godt familieliv med FOF Aarhus - læs artikler, reportager og se billeder.