Musik og sang

FOF's node- og hørelæreakademi

Billede af Louise Langston underviser i node- og hørelære hos FOF Aarhus skriver noder på tavle

Nå længere med din sang eller dit instrument med node-, høre- eller rytmelære

Det behøver hverken være svært eller kedeligt at lære noder – og da slet ikke i hænderne på en erfaren og innovativ hørelæreunderviser som Louise Langston. Vi tilbyder kurser for både begyndere og lidt viderekomne, og du kan vælge mellem både nodelære, rytmelære og bladsang.

Du vil opleve, at uanset om du synger eller spiller et instrument, vil du lige pludselig få meget nemmere ved at lære nye sange og musikstykker, når du kan bare en lille smule noder.

Hvis du gerne vil snuse lidt til noderne, før du melder dig til et længere kursus, kan vi anbefale dig at deltage i ”Nodelære – en introduktionsweekend”, hvor du på en sjov og levende måde får den første indføring i nodernes verden.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst kommer i gang med at lære noder eller har du brug for hjælp og vejledning til, hvordan du kan bruge noder og hørelære på din videre vej ind i musikkens verden, enten som amatør eller professionel, kan du bestille en gratis konsultation hos Louise Langston. Hun kan kontaktes på tlf. 5383 1369.