Musik og sang

Sang og stemmetræning

billedfrise med korsang og undervisning i stemmetræning

Få kompetent sangundervisning i Aarhus og oplev glæden ved at synge

På et sangkursus hos FOF Aarhus vil du opleve glæden ved at blive mere fortrolig med din sangstemme. Vores erfarne sanglærere står klar til at undervise dig i alt lige fra grundlæggende sangteknik for begyndere til klassisk og rytmisk sang for mere øvede og bladsang, hvor du lærer at synge direkte fra noderne.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af sangundervisning og tøv ikke med at tilmelde dig, da vi har et begrænset antal pladser på flere af vores sangkurser.

Læs mere om sangundervisning i Aarhus

På et sangkursus hos FOF Aarhus får du kompetent og inspirerende sang- og stemmetræning. Vores sangundervisning spænder bredt. Lige fra sangkurser for nybegyndere, hvor vi arbejder med basal stemmetræning og synger et væld af forskellige sange, til sangundervisning for øvede, hvor vi også tager fat på flerstemmig sang, improvisation og solistsang.

Sangundervisning i mange genrer
FOF Aarhus tilbyder også en mere genrebestemt sangundervisning, hvor du kan vælge mellem rytmisk sang, klassisk sang og jazz. Det er bare et udpluk af vores store udvalg af stemmetræning og sangundervisning i Aarhus.

Få energi af at synge
Sang giver en følelse af energi og glæde, og med sangundervisning i Aarhus kan du få et ”energiboost” i hverdagen. Vores inspirerende sanglærere vil guide dig igennem stemmetræning, vejrtrækning og sangundervisning, så du kan føle dig tryg ved din stemme og tør bruge den til hverdag og fest.

Prøvetimer i sang
Vi tilbyder prøvetimer, inden sæsonen starter, så du kan få hjælp til at vælge et sanghold, som matcher dit niveau.

Billede af sammenspil ved FOF
MUSIK OG SANG

Musikundervisning

Vil du selv lære at spille eller synge? Du kan bl.a. gå til kor, trommer, saxofon, guitar, klaver og meget mere.
Billede af pop-up kor på Dokk1
SYNG SAMMEN!

POP-UP KOR

En grå hverdagsmorgen blev lys og munter, da Syng sammen-koret overraskede med optræden på Dokk1.