Om FOF Aarhus

 

tV_1I2Pa2FE?rel=0&autoplay=1&cc_load_policy=1

Om FOF Aarhus

FOF Aarhus er en aftenskole, som tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i Aarhus. FOF Aarhus’ administration har til huse i H. H. Seedorffs Stræde 7 i hjertet af Aarhus, mens vores kursusaktiviteter kan findes rundt i hele Aarhus Kommune.

FOF Aarhus udbyder hvert år omkring 3000 kurser og foredrag, hvor vi har tilknyttet omkring 600 kompetente undervisere, som står klar til at invitere dig inden for i aftenskolens verden, hvor de deler ud af deres viden, passion og evner.

Hos FOF Aarhus kan du deltage i højaktuelle debatter og foredrag, få fantastiske musikoplevelser eller du kan udvide din verden med et sprogkursus, holde dig i form på et af vores mange motionshold, sætte krydderi på din hverdag med et madlavningskursus, udleve din kreative skabertrang eller mærke glæden ved musik- og sangundervisning. 

"På vores kurser og foredrag kan du kort sagt opleve
en undervisning og et fællesskab, hvor du kan få
udvidet din horisont både kulturelt, socialt og fagligt".

FOF Aarhus’ vision er at tilbyde kurser og foredrag som kan give viden, læring og gode oplevelser. Vi har en mission om at udvide det enkelte individs indsigt, vidsyn og livskvalitet ved at tilbyde kurser og foredrag, som kan gøre dig klogere, sundere og gladere. Vi vægter respekt for det enkelte menneske, et rigere liv, ansvarlighed, dannelse, læring og mangfoldighed højt.

FOF Aarhus’ virksomhed er folkeoplysning, som handler om livslang læring med et formål om at blive klogere på os selv, hinanden og den verden, vi lever i. Hos FOF Aarhus handler folkeoplysning om at lære af lyst og ikke af pligt. Derfor skaber FOF Aarhus et rum, hvor du kan gå i dybden med netop de kurser og foredrag, du finder mest interessante.

FOF Aarhus er en del af FOF – Danmarks største udbyder af folkeoplysning med en bred vifte af undervisning og kulturelle arrangementer i mere end 82 kommuner.

TIL FORSIDE