Billede af FOF-medarbejder Astrid

Astrid Meldgaard

Kommunikationsmedarbejder 
astrid@fof-aarhus.dk | kommunikation@fof-aarhus.dk

Om Astrid

Jeg arbejder med forskellige kommunikations- og markedsføringsopgaver og er fiks på fingrene, når jeg beskæftiger mig med vores tekstarbejde. Jeg udarbejder bl.a. indhold til FOF Aarhus’ nyhedsbreve og sociale medier og indgår også i arbejdet med at redigere og skabe indhold til vores hjemmeside og trykte katalog.

Baggrund

Jeg har taget en kandidat i medievidenskab og valgte i forbindelse med mit studie at tage et semester i praktik ved FOF Aarhus’ kommunikationsafdeling. Herefter blev jeg studentermedhjælper og indgår nu som kommunikationsmedarbejder.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… kaster jeg mig gerne ud i forskellige kreative projekter, og for tiden er det nål og tråd, jeg hiver frem, når jeg øver mig i at brodere. Jeg er også glad for at bage og lave mad og afprøver gerne nye retter – med større og mindre succes!

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har gået på et kursus i at lave accessories i læder, som jeg var helt vild med. Det var så skønt at have et kreativt frirum hver uge, hvor vi lavede tasker, punge og masser af andre lækre lædervarer. Derudover har jeg deltaget i madlavningskurser og lært at lave lækre hjemmelavede flødeboller og vegetarisk mad.