Billede af FOF-medarbejder Dorthe

Dorthe Birgitte Jensen

Kursussekretær
dorthe@fof-aarhus.dk

Om Dorthe

Jeg sidder med en bred pallette af administrative opgaver og har stor kontakt med kunderne. Jeg hjælper både kunder, der ringer ind, og kunder der kommer ind til os på kontoret, og jeg gør altid alt, hvad jeg kan, for at give den bedst mulige vejledning og finde svar på alle spørgsmål.

Baggrund

Jeg er oprindeligt butiksuddannet, men har efterfølgende arbejdet på kontor i mange år. Da jeg kom til FOF Aarhus startede jeg i praktik og blev siden ansat som sekretær i administrationen.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… ifører jeg mig gerne mit træningstøj og dyrker sport eller tager til spinning i træningscentret. Jeg er også glad for at gå ture – gerne mange og lange ture – og så nyder jeg at bruge tid sammen med min familie. Derudover er jeg helt vild med at rejse og opleve nye, spændende byer.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg har været til masser af foredrag og kurser, og det er virkelig svært at skulle vælge ét ud. For eksempel var jeg til et helt fantastisk foredrag ved Bodil Jørgensen, hvor der bare var liv fra det sekund, hun trådte ind ad døren. Jeg har også været på skønne kurser i bl.a. ølsmagning og thaitilberedt pinsefisk.