Billede af FOF-medarbejder Elfrida

Elfrida S. Jensen

Projektkoordinator
elfrida@fof-aarhus.dk

Om Elfrida

Jeg er involveret i projekter af kortere og længere varighed. Det kan være: udvikling og test af nye IT-systemer, udarbejdelse og opsætning af rapporter om puljepengeprojekter, markedsundersøgelse samt grafisk opsætning af statistikker til bestyrelsen og afdelingslederne.

Baggrund

Min historie hos FOF Aarhus er efterhånden ganske lang, og jeg kom hertil tilbage i 2007 som kontorelev efter 2 år på handelsskolen. Derefter blev jeg ansat som kontorassistent, men havde også markedsføringsopgaver, hvilket var virkelig spændende. Derfor uddannede jeg mig til multimediedesigner og blev efterfølgende ansat i vores kommunikationsafdeling. Efter nogle år ville jeg gerne prøve kræfter med nogle andre opgaver, hvor jeg kunne bruge begge mine to uddannelser, så jeg blev projektkoordinator.

Når jeg ikke er hos FOF Aarhus…

… kan du med stor sandsynlighed finde mig i biografens mørke. Jeg er nemlig lidt af en filmnørd og går i biografen så tit, som jeg kan komme til det. Og jeg plejer at sige, at jeg ser alle slags film – undtagen gysere.

Yndlingsforedrag/-kursus

Jeg er stærkt begejstret for Chris MacDonald og er vild med at se foredrag med min guru, som jeg kalder ham. Han er en energibombe på scenen, og så er jeg fascineret af hans princip om "alt med måde". Jeg glæder mig allerede til at opleve ham igen.